Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 7, 2017 6:45 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διήμερη Πανήγυρη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΓΙΑ την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των Πιστών συνδημοτών μας και όχι μόνο, ανακοινώνουμε σήμερα, το Πρόγραμμα της Διήμερης Πανηγύρεως  στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Ελεούσης Καλλιθέας.

Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας.

Σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και σε λιγότερο από μία ώρα, δηλαδή στις 19:30, στον παλαιότερο Ιερό Ναό της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί  ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, πρώτα το πρωί στις 07:00, θα πραγματοποιηθεί ο Όρθρος της Εορτής και εν συνεχεία, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ακολούθως, αύριο το απόγευμα και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και έπειτα θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας, δια των οδών Λεωφόρου Θησέως, Υψηλάντου, Ζερβού, Λασκαρίδου, Σπάρτης, Λεωφόρου Θησέως και επιστροφή στον Ιερό Ναό.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι πέριξ του Ιερού Ναού, λειτουργεί ήδη εμποροπανήγυρη.

  

 

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήμερη Πανήγυρη ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΙΑ την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των Πισ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήμερη Πανήγυρη ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΙΑ την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των Πισ Rating: 0
scroll to top