Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Σεπτέμβριος 12, 2017 11:58 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Παρουσίες του Επικεφαλής του Συνδυασμού σε Αγιασμούς

ΣΤΑ 3ο & 26ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

THN τέλεση των Αγιασμών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο 3ο Δημοτικό, στο 26ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο της πόλης, παρακολούθησε, χθες Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα»,  κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, στα δύο πρώτα, επεσήμανε ότι πρέπει να διαφυλαχτεί, στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη οικονομική συγκυρία, ο δημόσιος χαρακτήρας των σχολείων, «χωρίς πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις σε γονείς» και στάθηκε στην ανάγκη «να δημιουργήσει ο Δήμος Καλλιθέας όλες εκείνες τις απαραίτητες κοινωνικές δομές που θα βοηθήσουν τους μαθητές όπως η ίδρυση και λειτουργία δωρεάν Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων».

Τέλος, υπογράμμισε ότι, «πρέπει, επιτέλους, να λάβει σάρκα και οστά ο Σχολικός Αθλητισμός σε αυτή την πόλη»

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Στο 26ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο της πόλης.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Παρουσίες του Επικεφαλής του Συνδυασμού σε Αγιασμούς ΣΤΑ 3ο & 26ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» Παρουσίες του Επικεφαλής του Συνδυασμού σε Αγιασμούς ΣΤΑ 3ο & 26ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑ Rating: 0
scroll to top