Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 2, 2017 12:39 μμ A+ / A-

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Σύλλογος Άμιλλα Καλλιθέας, δραστηριοποιείται στην πόλη μας τα τελευταία 3 χρόνια περίπου.

Δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του προπονητή κ. Ροντογιάννη από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας. Οι περισσότεροι αθλητές του τότε επίλεκτου τμήματος του οργανισμού και οι γονείς τους αποφάσισαν με τον κ. Ροντογιάννη και την Κα Σπυράτου, την ίδρυση του Συλλόγου.

Με τη στήριξη εκείνων αρχικά των γονέων και στη συνέχεια αυτών που προστέθηκαν, ο σύλλογος ιδρύθηκε, απέκτησε έδρα, υλικοτεχνικές υποδομές  και διαρκώς αυξάνει τους αθλητές στο δυναμικό του.

Το 2016 εκτός από την αγωνιστική ομάδα, δημιουργήθηκε και η προομάδα, και οι δύο μαζί εκπροσωπούν το σύλλογο σε φεστιβάλ και γυμναστράδες.

Η αγωνιστική ομάδα, το 2017 συμμετείχε συνολικά σε έξι φεστιβάλ και γυμναστράδες γενικής γυμναστικής, με αποκορύφωμα το διεθνές φεστιβάλ της Κεφαλλονιάς, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε και στο cosmogym contest στο Περιστέρι, όπου απέσπασε το χρυσό μετάλλιο και το ειδικό βραβείο καλύτερης ομάδας με στοιχεία ενόργανης γυμναστικής ανάμεσα σε περίπου 300 ομάδες και περίπου 7.000 αθλητές.

Σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας, ο Σύλλογος απέκτησε τις δικές του ώρες προπόνησης στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας ώστε να αναπτύξει  και το αγωνιστικό τμήμα.

Σε συνθήκες δύσκολες, ο Σύλλογος καταφέρνει ν’ αναπτυχθεί με γνώμονα, πρώτα και κύρια ,την πολύπλευρη κινητική ανάπτυξη, αυτοπειθαρχία, αλληλοσεβασμό και συνεργασία ανάμεσα στα παιδιά. Δημιουργεί τις συνθήκες για μια υγιή παιδική ωρίμανση, μελλοντικά ταλέντα και, κυρίως, αυριανούς πολίτες με ήθος και ανθρωπιά. Βασισμένοι πάντα στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των προπονητών: Σωτήρη Ροντογιάννη (πρ. προπονητή Εθνικής Ομάδος Ενόργανης γυμναστικής με 26 χρόνια προπονητικής  εμπειρίας στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας), Ήβας Σπυράτου (με επίσης πολύχρονη προπονητική εμπειρία),

Δεν θα πρέπει να παραληφθεί και η σημαντική συμβολή της  χορηγού του Συλλόγου: την εταιρεία ενέργειας  Volterra 

 Η νέα σεζόν ξεκινά για το Σύλλογο, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017,  για εγγραφές και προπονήσεις, κατά τις απογευματινές ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου 2114090650, 6972172506, καθώς και στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/Γυμναστικός-Σύλλογος-Άμιλλα-Καλλιθέας-337091849820769/

Ακολουθεί πληθώρα ενδεικτικών φωτογραφιών από τις συμμετοχές και τις διακρίσεις του Συλλόγου.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Σύλλογος ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Σύλλογος Rating: 0
scroll to top