Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 3, 2017 8:28 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων του

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 04/09/2017, ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ/ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ πρώτη αύριο το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2017 και για τον αγαπημένο μας Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στις 5 το απόγευμα, τα δύο γηπεδάκια 5, που βρίσκονται στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ταύρου/Ελευθέριος Βενιζέλος, αναμένεται να γεμίσουν από νεαρούς «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, κάθε ηλικιακής κατηγορίας, που μαζί με τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους τους, θα παραστούν μαζικά στην πρώτη συνάντηση με τη Διοίκηση, τους Εφόρους και τους Προπονητές του Συλλόγου, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018.

Τα παλαιά μέλη, θα ενημερωθούν για τις προπονήσεις και τις άλλες λεπτομέρειες από τους υπεύθυνους των τμημάτων, ενώ οι εγγραφές των νέων μελών θα αρχίσουν με την έναρξη των προπονήσεων.
Ευχόμαστε ολόψυχα και στην οικογένεια της αγαπημένης μας ποδοσφαιρικής ομάδας 5Χ5 της πόλης μας, που έχουμε την τιμή να είμαστε πάντοτε χορηγοί επικοινωνίας της, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πάντα νίκες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων του ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 04/09/2017, ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ/ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ πρ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων του ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 04/09/2017, ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ/ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ πρ Rating: 0
scroll to top