Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 21, 2017 10:15 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αγιασμός στα τμήματα Υποδομής του

ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑΥΡΟΥ / ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ χθες το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο ένα από τα δύο γηπεδάκια 5Χ5 που βρίσκονται πλησίον του Ηλεκτρικού Σταθμού Ταύρου / Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Αγιασμός των τμημάτων Υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Παρουσία του Προέδρου του σωματείου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων Κας Κέλλυς Σπηλιώτη, των προπονητών, πολλών λιλιπούτιων ποδοσφαιριστών, αλλά και πολλών γονέων και κηδεμόνων των αυριανών μεγάλων άσων του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Σισώης Σκάρκος από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, τέλεσε τον πατροπαράδοτο Αγιασμό και ευλόγησε όλους τους παριστάμενους.

Αμέσως μετά, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πατέρας Σισώης προς  τους μικρούς μπαλαδόρους του συλλόγου, αφού πρώτα τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και πολλές διακρίσεις, εξομολογήθηκε ότι και ο ίδιος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, αποσπώντας, έτσι, τις επευφημίες όλων των παριστάμενων.

Ακολούθως και μετά το πέρας της όλης τελετής, αλλά και των σύντομων ευχών του Προέδρου του συλλόγου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, καπελάκια με το σήμα του Ολυμπιακού Καλλιθέας, αλλά και του σήματος της εφημερίδος μας, προσφορά από εμάς προς τα μέλη της οικογένειας της αγαπημένης μας «κόκκινης» ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας (5Χ5).

Ευχόμαστε και εμείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πρωτίστως, να έχουν υγεία, τόσο οι λιλιπούτιοι άσοι, όσο και οι γονείς τους, οι κηδεμόνες τους, αλλά και τα μέλη της Διοίκησης και του προπονητικού τιμ, του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

  

  

  

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός στα τμήματα Υποδομής του ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑΥΡΟΥ / ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός στα τμήματα Υποδομής του ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑΥΡΟΥ / ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Rating: 0
scroll to top