Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 5, 2017 12:34 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη 1η των υποδομών του σωματείου

ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑΥΡΟΣ/ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ χθες το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2017, η επίσημη 1η των υποδομών του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Καλλιθέας, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017 – 2018.

Κατά τις 5 το απόγευμα, τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, όσο και οι Έφοροι και οι Προπονητές, υποδέχθηκαν παλαιά και νέα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού Καλλιθέας και αμέσως μετά, το ένα από τα δύο γηπεδάκια 5Χ5 στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ταύρος/Ελευθέριος Βενιζέλος, γέμισε από παιδάκια του τμήματος Babini του συλλόγου, τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, σηματοδοτώντας, έτσι, την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τα τμήματα υποδομών του αγαπημένου μας «κόκκινου» σωματείου Σάλας της πόλης μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα, τόσο στη Διοίκηση τους Εφόρους και τους Προπονητές, όσο και στους ποδοσφαιριστές, γονείς και κηδεμόνες τους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία – πάνω απ’ όλα – καθώς και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε η επίσημη 1η των υποδομών του σωματείου ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑΥΡΟΣ/ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε η επίσημη 1η των υποδομών του σωματείου ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑΥΡΟΣ/ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ Rating: 0
scroll to top