Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 22, 2017 2:30 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και στα τμήματα Υποδομών του

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ο πατροπαράδοτος Αγιασμός και των τμημάτων Υποδομής του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Χθες το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2017, το γήπεδο που βρίσκεται στο πάρκο «Σταύρος Νιάρχος», στον χώρο του πρώην Ιπποδρόμου στις Τζιτζιφιές, «πλημμύρισε» από λιλιπούτιους σήμερα, αυριανούς μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου αύριο, που μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κα Κέλλυ Σπηλιώτη, τον Υπεύθυνο των τμημάτων Υποδομής κ. Διονύση Παπαδούλη, καθώς και τους λοιπούς Εφόρους και Προπονητές των διαφόρων τμημάτων Υποδομής, δέχθηκαν την ευλογία από τον Αρχιμανδρίτη Πατέρα Σισώη Σκάρκο, από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, ο οποίος και τέλεσε τον Αγιασμό.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παριστάμενους ο Πατέρας Σισώης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καθόλα άψογη συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών στον Αγιασμό, ευχήθηκε προς όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ευχόμαστε και εμείς προς όλα τα μέλη της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας, πρωτίστως υγεία και ακολούθως, καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη από προσωπικές, αλλά και συλλογικές επιτυχίες.

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και στα τμήματα Υποδομών του ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και στα τμήματα Υποδομών του ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚ Rating: 0
scroll to top