Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 20, 2017 1:25 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αγιασμός και Ιατρικές εξετάσεις

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2017, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τόσο ο πατροπαράδοτος Αγιασμός, όσο και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για το ανδρικό τμήμα του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Στις 19:45, παρουσία του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των εφόρων, αλλά και της Διοίκησης της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας, ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Σισώης Σκάρκος από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, τέλεσε τον πατροπαράδοτο Αγιασμό, ευλογώντας όλους τους παριστάμενους.

Ακολούθως, με ευγενική χορηγία του Ιατρικού Κέντρου «Καρδιοανάλυσις», το σύνολο των παρευρισκομένων ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας, πέρασαν – ευτυχώς όλοι επιτυχώς – από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018, που θα ξεκινήσει επίσημα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου 2017 ή 1 Οκτωβρίου 2017, ευχόμαστε ολόψυχα στην αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, πρωτίστως υγεία και ακολούθως, πολλές νίκες και επιτυχίες.

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός και Ιατρικές εξετάσεις ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός και Ιατρικές εξετάσεις ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευ Rating: 0
scroll to top