Τρίτη , 20 Φεβρουάριος 2018

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σεπτέμβριος 13, 2017 4:00 μμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Απάντηση σε αναρτήσεις Ιστοσελίδων

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΜΕ σχετικό Δελτίο Τύπου που μας εστάλη σήμερα, η Διοίκηση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, απαντά σε αναρτήσεις Ιστοσελίδων, σχετικές με οικονομική ενίσχυση οικογένειας από τη Φλώρινα, ώστε το παιδί τους να χειρουργηθεί στο Κέντρο.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου – απάντηση στις σχετικές αναρτήσεις, έχει ως ακολούθως: «Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση οικογένειας από τη Φλώρινα, ώστε παιδί τους να χειρουργηθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, διευκρινίζεται ότι το παιδί δεν έχει εξεταστεί από ιατρό του Ωνασείου, επομένως δεν είναι ασθενής του Νοσοκομείου μας.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διευκρινίζει για άλλη μία φορά τα εξής:

Εφόσον υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη και το παιδί χρήζει εισαγωγής για επεμβατική ή χειρουργική αντιμετώπιση, η νοσηλεία καλύπτεται από το ασφαλιστικό του ταμείο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Στην περίπτωση που ο μικρός ασθενής είναι άπορος ή ανασφάλιστος, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο καλύπτει παγίως εντελώς δωρεάν τη νοσηλεία του, όταν δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως και τη διατροφή του γονέα που συνοδεύει το παιδί, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. 

Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο».

 

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Απάντηση σε αναρτήσεις Ιστοσελίδων ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ σχετικό Δελτίο Τύπου που μας ε ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Απάντηση σε αναρτήσεις Ιστοσελίδων ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ σχετικό Δελτίο Τύπου που μας ε Rating: 0
scroll to top
error: Content is protected !!