Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Αύγουστος 31, 2017 1:40 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

«Πλημμύρισε» από νότες και κόσμο η πλατεία Κύπρου

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

 ΠΑΡΟΥΣΙΑ μεγάλου πλήθους συνδημοτών μας – και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Κύπρου, η προγραμματισμένη, από καιρό, συναυλία ελληνικού τραγουδιού.

Οι σπουδαίοι ερμηνευτές Μαριάννα Ζάχου και Χρήστος Λούφης, μαζί με τους καταπληκτικούς συνεργάτες τους, σαγήνευσαν και διασκέδασαν το πολυπληθές κοινό με τα τραγούδια που ερμήνευσαν και για μιάμιση και πλέον ώρα, τους «ταξίδεψαν» μουσικά.

Στην εκδήλωση και παρά την ταυτόχρονη διεξαγωγή της ειδικής, αλλά και της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, παραβρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης  κ. Εμμανουήλ Κωστάκης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας (Αναστάσιος Ράντος & ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας), μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό μουσικό απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή συναυλία.

  

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Πλημμύρισε» από νότες και κόσμο η πλατεία Κύπρου ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ μεγάλου πλήθους συνδημο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Πλημμύρισε» από νότες και κόσμο η πλατεία Κύπρου ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ μεγάλου πλήθους συνδημο Rating: 0
scroll to top