Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΛΕΞΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΛΕΞΗ

Αύγουστος 26, 2017 3:48 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Αποστολή τέχνης. Η χαρά της δημιουργίας με τα παιδιά του Μπαγκλαντές»

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ Κα ΜΑΡΙΒΑ ΖΑΧΑΡΩΦ, ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Μεγίστης 18 – 20), θα πραγματοποιήσει διάλεξη με την Εικαστικό Κα Μαρίβα Ζαχάρωφ, με θέμα «Αποστολή τέχνης. Η χαρά της δημιουργίας με τα παιδιά του Μπαγκλαντές».

Τη διάλεξη μπορούν να την παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για την Κα Ζαχάρωφ

Η Κα Μαρίβα Ζαχάρωφ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Φεβρουαρίου 1978, αλλά μεγάλωσε στη Λιέγη του Βελγίου και σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία.

Είναι κάτοχος Πτυχίου στις Καλές Τέχνες από το University of Wales Institute, Cardiff School of Art & Design.

Είναι, μεταξύ άλλων, μέλος του Αρχείου Ashru, Kushtia, Μπαγκλαντές, μέλος του Αρχείου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, της UNESCO και της Διεθνούς Ένωσης Καλών Τεχνών, έχει συμμετάσχει και πραγματοποιήσει δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως, επίσης, έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πληθώρα ατομικών και ομαδικών εκθέσεων, αποσπώντας πολλά βραβεία και υποτροφίες.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΛΕΞΗ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Αποστολή τέχνης. Η χαρά της δημιουργίας με τα παιδιά του Μπαγκλαντές» ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ Κα ΜΑΡΙΒΑ ΖΑΧΑΡΩΦ, ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Αποστολή τέχνης. Η χαρά της δημιουργίας με τα παιδιά του Μπαγκλαντές» ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ Κα ΜΑΡΙΒΑ ΖΑΧΑΡΩΦ, ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Rating: 0
scroll to top