Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 31, 2017 2:25 μμ A+ / A-

 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκινούν σήμερα και τα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ», ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΣΤΙΣ 18:00

ΞΕΚΙΝΟΥΝ σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:00, οι προπονήσεις των τμημάτων Υποδομής του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας στο πάρκο «Σταύρος Νιάρχος», στον χώρο του πρώην Ιππόδρομου, θα γίνει ο διαχωρισμός των τμημάτων, παρουσίαση των προπονητών και των εφόρων, καθώς επίσης και η παραλαβή του νέου προγράμματος προπονήσεων για το κάθε τμήμα.

Τα παλαιά μέλη του Συλλόγου, θα ενημερωθούν για τις προπονήσεις και τις άλλες λεπτομέρειες από τους υπεύθυνους των τμημάτων, ενώ οι εγγραφές των νέων μελών θα αρχίσουν με την έναρξη των προπονήσεων.

Η Διοίκηση, οι Προπονητές, οι Έφοροι, αλλά και οι ένθερμοι φίλοι και υποστηρικτές (όπως εμείς) του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας, εύχονται, ολόψυχα, στα παλαιά και νέα μέλη της οικογένειας του Φοίνικα Καλλιθέας, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πάντα νίκες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on .  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινούν σήμερα και τα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ», ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΣΤΙΣ 18:00 ΞΕ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινούν σήμερα και τα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ», ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΣΤΙΣ 18:00 ΞΕ Rating: 0
scroll to top