Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ιούλιος 5, 2017 12:30 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σινεμά στις πλατείες της πόλης

ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ & ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ της πόλης μας, από την προσεχή Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν πολυποίκιλες ταινίες, στις πλατείες της πόλης μας.

Συγκεκριμένα:

** Στην πλατεία Τζιτζιφιών, την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7, θα προβληθούν οι ταινίες «Ουζερί Τσιτσάνης» (ελληνική) και «Η ζωή είναι ένα θαύμα» (ξένη), αντίστοιχα.

** Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, την Παρασκευή 14/7 και το Σάββατο 15/7, θα προβληθούν οι ταινίες «Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» (ελληνική) και «Ζωή σε ανακύκλωση» (ξένη), αντίστοιχα.

** Στον επικαλυμμένο χώρο του ποταμού, στο ύψος της Ματζαγριωτάκη, την Παρασκευή 21/7 και το Σάββατο 22/7, θα προβληθούν οι ταινίες «Ο γιός του φύλακα» (ελληνική) και «Πρώτη σειρά πλατεία» (ξένη), αντίστοιχα.

** Στο πάρκο ΙΖΟΛΑ, την Παρασκευή 28/7 και το Σάββατο 29/7, θα προβληθούν οι ταινίες «Βαρέα και ανθυγιεινά» (ελληνική) και «Δώσε μου το χέρι σου» (ξένη), αντίστοιχα.

** Στην πλατεία Δαβάκη, την Παρασκευή 4/8 και το Σάββατο 5/8, θα προβληθούν οι ταινίες «Θα το μετανιώσεις» (ελληνική) και «Με 5$ την ημέρα» (ξένη), αντίστοιχα.

** Τέλος, στον επικαλυμμένο χώρο του ποταμού, στο ύψος της Φιλαρέτου, την Παρασκευή 26/8 και το Σάββατο 27/8, θα προβληθούν οι ταινίες «Μια φορά κι ένα.. μωρό» (ελληνική) και «Ατίθαση συντροφιά» (ξένη), αντίστοιχα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σκηνή από παλαιότερη υπαίθρια προβολή ταινίας, σε προαύλιο Σχολείου της πόλης μας.

 

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σινεμά στις πλατείες της πόλης ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ & ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ της πόλης μας, από την προσεχή Παρασκευή ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σινεμά στις πλατείες της πόλης ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ & ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ της πόλης μας, από την προσεχή Παρασκευή Rating: 0
scroll to top