Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 420

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 420

Ιούλιος 31, 2017 10:13 μμ A+ / A-

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 420

Θριάμβευσαν τα Ελληνόπουλα!!!

ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Αμούστακα παλικαράκια 16 έως 17 ετών και κοριτσόπουλα, που θα έλεγες ότι μόλις χθες έπαιζαν με τα αυτοκινητάκια τους και τις κούκλες τους αντίστοιχα, όχι μόνο διαγωνίσθηκαν επάξια και διακρίθηκαν στο Ευρω­παϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για σκάφη 420, αλλά ανακη­ρύχθηκαν και Πρωταθλητές Ευρώπης!!!!

Οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 για σκάφη 420, διεξήχθησαν στον Φαληρικό  ΄Ορμο, στο χρονικό διάστημα από 22 έως 30 Ιουλίου 2017, με βάση τις εγκαταστάσεις της Ναυταθλητικής Μαρίνας του Δήμου Καλλιθέας.

Στους άρτια διοργανωμένους, από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών – Καλλιθέας (Ν.Ο.Τ.Κ.) και τον Δήμο Καλλιθέας,  αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και υπό το «άγρυπνο μάτι» της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, της Επιτροπής  Διεθνών Κριτών, και του Πρόεδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας για σκάφη 420 κ. Νino Shmueli, ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Στους Νέους, ο Τέλης Αθανασόπουλος και ο Δημήτρης Τασσιός του Ναυταθ­λητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (Ν.Ο.Τ.Κ.), κατέλαβαν την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!!!

Στις Νεανίδες, η Ελλάδα έκανε το 1-2.  Το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτη­σαν οι Αριάδνη – Παρασκευή Σπανάκη και η Μυρτώ Παπαδοπούλου και το αργυ­ρό, η  Μελίνα Παππά και η Μαρία Τσαμοπούλου.

Στην τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε χθες την εσπέρα της Κυριακής 30  Ιουλίου 2017, το «παρών» έδωσαν: ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ.,  κ. Μπάμπης Καρίμαλης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης  «Γιάννης Γάλλος»  του Δήμου Καλλιθέας,  κ. Κώστας Ευσταθίου, Εκ­πρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, Εκπρόσωποι  Πρεσβειών, του Ελλην­ι­κού Ερυθρού Σταυρού, Ομοσπονδιών και Ομίλων.

Μεταξύ των ολίγων Καλλιθεατών  που παραβρέθηκαν στην τελετή λήξης, δια­κρίναμε τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Καλλιθέας κ.κ. Γεώργιο Καστάνη και Δήμητρα Καπούτση – Καστάνη, με την θυγατέρα τους, τον Αρχηγό του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας, κ. Γεώργιο Θάνο μετά της συζύγου του και τον πανταχού παρόντα Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνο Γρίβα του Ομήρου.

Αξίζει να αναφερθεί και η παρουσία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, για την ζωντανή ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

  

 

 

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 420 Reviewed by on . ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 420 Θριάμβευσαν τα Ελληνόπουλα!!! ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Αμούστακα παλ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ 420 Θριάμβευσαν τα Ελληνόπουλα!!! ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Αμούστακα παλ Rating: 0
scroll to top