Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ιούλιος 21, 2017 3:19 μμ A+ / A-

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, συνεχίζεται

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΞΙΩΤΗ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΣΟΥ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Έσπερος, δεν σταματά να ενισχύεται ενόψει της νέας περιόδου, 2017 – 2018, στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Με Δελτίο Τύπου που μας εστάλη, ενημερωνόμαστε για την απόκτηση και του Ναξιώτη στην καταγωγή σουτέρ, Γιώργου Βάρσου.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου, έχει ως ακολούθως: {Ο Ναξιώτης σουτέρ με το «φονικό» ένστικτο θα ενισχύσει την αντρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Γιώργος έχει ήδη σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες αλλά και εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες.

Ήδη στην ομάδα μας γίνεται εξαιρετική δουλειά στην παραγωγική διαδικασία και ο ταλαντούχος παίκτης αποτελεί μία ακόμη «επένδυση» σε νέα παιδιά με φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουν. 

Η Διοίκηση προσπάθησε να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας που κατέκτησε τα πάντα αυτή την χρονιά (Πρωτάθλημα, Άνοδο και Κύπελλο) αλλά και να την ενισχύσει με νεαρούς ταλαντούχους αθλητές ώστε να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και να παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ.

Καλώς όρισες Γιώργο!}.         

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Reviewed by on . ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, συνεχίζεται ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΞΙΩΤΗ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΣΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ μπάσκετ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, συνεχίζεται ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΞΙΩΤΗ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΣΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ μπάσκετ Rating: 0
scroll to top