Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ιούλιος 27, 2017 1:59 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη

ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ευλάβεια και κατάνυξη, εκατοντάδες ήταν οι πιστοί συνδημότες μας – και όχι μόνο – που συνέρρευσαν, καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου διημέρου, στο μικρό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται εντός του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (πρώην Οίκου Τυφλών), εδώ στην πόλη μας την Καλλιθέα, για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της προστάτιδας των τυφλών.

Λίγα λόγια για την Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή, ως γνωστόν, γεννήθηκε στη Ρώμη. Οι γονείς της, την απέκτησαν ύ­στερα από πολλή προσευχή. Αφιέρωσε τη ζωή της στη διακονία των φτωχών και το κήρυγμα του Ευαγγελίου. Έλαβε το χάρισμα να θεραπεύει τις παθήσεις των τυφλών. Μαρτύρησε δε, δι’ αποκεφαλισμού.

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου 2017, πάρα πολλοί πιστοί συμμετείχαν στον μέγα Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, χθες το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017, στην Θεία Λειτουργία και αργά χθες το απόγευμα, στη Λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Αγίας Παρασκευής, στους δρόμους πέριξ του Κ.Ε.Α.Τ..

Χθες το απόγευμα και κατά την περιφορά, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής, της Ιερής Εικόνας, εκτός από πληθώρα πιστών συνδημοτών μας, παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Χαριάδης.

  

Προχθές το βράδυ.

  

Χθες το πρωί.

  

  

  

  

Χθες το απόγευμα.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ευλάβεια και ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ευλάβεια και Rating: 0
scroll to top