Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αφιερώματα » ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 5, 2017 11:52 πμ A+ / A-

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ανθισμένες Μανόλιες!…

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8/7, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, θα προβάλλουν σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00, την θεατρική παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε σκηνοθεσία – διασκευή Γιώργου Γαλάντη.

Τόπος διεξαγωγής είναι το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όσοι συνδημότες μας ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη θεατρική αυτή παράσταση, η οποία θα επαναληφθεί και το προσεχές τριήμερο (Πέμπτη 6/7, Παρασκευή 7/7 και Σάββατο 8/7, ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο), θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 2109570001 και 2109584832, για κρατήσεις θέσεων.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ανέλ, μια πρόσφατη απόφοιτος σχολής ομορφιάς, προσλαμβάνεται από την Τρούβι Τζόουνς για να εργάζεται στο σπίτι της όπου διατηρεί κομμωτήριο. Η Εμ’ Λιν Ίτεντον, μια καλή φίλη της Τρούβι, και η κόρη της Σέλμπι, πηγαίνουν στο κομμωτήριο για να προετοιμαστούν για το γάμο της Σέλμπι, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα. Στο κομμωτήριο φτάνουν επίσης η Ουίζερ Μπορντό, μια εκκεντρική χήρα και η Κλερ Μπέλτσερ, επίσης χήρα, η οποία απολαμβάνει να πειράζει την Ουίζερ. Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας μεταξύ της Σέλμπι και της μητέρας της για το αν η Σέλμπι πρέπει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, η Σέλμπι, η οποία είναι διαβητική, πέφτει σε κατάσταση υπογλυκαιμίας. Ανακάμπτει όμως γρήγορα με λίγο χυμό πορτοκάλι που της δίνει η μητέρα της και οι άλλες γυναίκες στο κομμωτήριο…

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανθισμένες Μανόλιες!... ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8/7, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ του Θεατρικού Εργαστηρίο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανθισμένες Μανόλιες!... ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8/7, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ του Θεατρικού Εργαστηρίο Rating: 0
scroll to top