Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 27, 2017 10:51 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η τελευταία συναυλία του καλοκαιριού

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΗΝ τελευταία της φετινή καλοκαιρινή συναυλία, έδωσε προχθές το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου 2017, η Δημοτική μας Φιλαρμονική.

Ο πεζόδρομος μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, «πλημμύρισε» από μελωδίες  και τραγούδια που έπαιξε η Φιλαρμονική του Δήμου μας, για άλλη μια φορά όμως, μπροστά σε λιγοστό κοινό.

Και εάν για άλλη μία φορά το κοινό στο οποίο απευθύνθηκαν τα μέλη της Φιλαρμονικής, ήταν και πάλι λιγοστό, αυτή τη φορά ήταν περισσότερο εκδηλωτικό, καθώς δεν ήταν λίγοι οι παριστάμενοι εκείνοι που συμμετείχαν χορεύοντας στους ρυθμούς του “la cucaracha” και όχι μόνο.

Για μία και πλέον ώρα, τα φιλότιμα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, μαζί με τον αρχιμουσικό τους κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους, «κλείνοντας» έτσι τις φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις τους ανά τις γειτονιές της πόλης μας.

Εμείς, έχοντας καλύψει τις περισσότερες από τις υπαίθριες καλοκαιρινές αυτές συναυλίες της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για τα μουσικά «μπουκέτα» που προσέφεραν πλουσιοπάροχα όλο αυτό το διάστημα, τόσο προς εμάς, όσο και προς τους συνδημότες μας.

  

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η τελευταία συναυλία του καλοκαιριού ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ τελευταία της φετινή καλοκαιρινή συναυ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η τελευταία συναυλία του καλοκαιριού ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ τελευταία της φετινή καλοκαιρινή συναυ Rating: 0
scroll to top