Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

Ιούλιος 24, 2017 11:24 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

«Το Στοιχειό της Πόλης»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ: ΑΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ

ΤΗΝ τελευταία παιδική παράσταση θα δώσει σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2017, ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών: Άθως Δανέλλης.

Στις 20:30, στο πάρκο των Σφαγείων, θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «Το Στοιχειό της Πόλης», εκεί όπου οι λιλιπούτειοι συνδημότες μας  – και όχι μόνο – θα διασκεδάσουν και θα  μπορέσουν να περάσουν μία ώρα γεμάτη δράση, με τον Καραγκιόζη να πρωταγωνιστεί σε απίθανες κωμικές καταστάσεις.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι όλες οι παραστάσεις που δόθηκαν από τον συγκεκριμένο Θίασο, αποτελούσαν τμήμα από το πλούσιο ρεπερτόριο του βετεράνου Καραγκιοζοπαίκτη Παναγιώτη Μιχόπουλου (1915 – 1984), ο οποίος για χρόνια διατηρούσε Θέατρο Σκιών στην πόλη μας την Καλλιθέα.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Το Στοιχειό της Πόλης» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ: ΑΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΤΗΝ τελευταία παιδική παράσταση θα δώσει σήμερα το απόγευμα τ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Το Στοιχειό της Πόλης» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΘΙΑΣΟ ΣΚΙΩΝ: ΑΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΤΗΝ τελευταία παιδική παράσταση θα δώσει σήμερα το απόγευμα τ Rating: 0
scroll to top