Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΛΑΣΚΑΡΙΔΕΙΟ»

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΛΑΣΚΑΡΙΔΕΙΟ»

Ιούνιος 27, 2017 9:39 μμ A+ / A-

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ  «ΛΑΣΚΑΡΙΔΕΙΟ»

Ο Αργύρης Ντινόπουλος στην Καλλιθέα

ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

ΔΥΣΚΟΛΟ να αποφανθεί κανείς για το ποιος επεφύλαξε τη μεγάλη έκπληξη, στην προγραμματισμένη εκδήλωση – ομιλία του πρώην Υπουρ­γού Αργύρη Ντινόπουλου, που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017, στο καταπληκτικό χώρο του «Λασκαριδείου».

Η εκ μέρους του πρώην Υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου έκπληξη, ήταν πρωτότυπη. Τους καλεσμένους – και ήσαν πολλοί αυτοί – τους υποδέχονταν προ­σωπικώς ο ίδιος και η υποδοχή αυτή συνοδεύονταν υπό τους ήχους μιας ολιγομελούς μεν, αλλά αξιοθαύ­μαστης  ορχήστρας.

Η εκ μέρους, από τη άλλη μεριά, έκπληξη  των καλεσμένων, ήταν η απρόβλεπτα μεγάλη και ενθου­σιώ­δης παρουσία τους.

Ο χώρος, ως γνωστόν, της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας, φέρει το όνομα «Σοφία Λασκαρίδου», της μεγάλης Ελληνίδας ζωγράφου, που συνέδεσε το όνομα της με  τη ζωγραφική και την πόλη της Καλλι­θέας.

Η Σοφία Λασκαρίδου, απόγονος της μεγάλης οικογένειας των πρώ­των οικιστών αλλά και ευεργετών της Καλλιθέας και του ελληνικού λαού, ήταν η πρώτη γυναίκα φοιτήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, αφού  η αγωνιστική και δυναμική Ελληνίδα έπεισε με την χαρισμα­τική προσωπικότητά  της,  τον τότε βασιλιά Γεώργιο Α΄, πως όλες οι Ελληνίδες γυναίκες, δικαιούνται τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες προ­οπτικές και ευκαιρίες με τους άνδρες

Αυτόν, λοιπόν τον συμβολικό χώρο  στην πόλη μας, επέλεξε και ο δυνα­μικός αγωνιστής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αργύρης Ντινόπουλος, για να ενημερώσει τους πολυπληθείς φίλους του στην Καλλιθέα, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Και  βεβαίως, δεν ήταν, λίγες οι φορές, που οι ενθουσιώδεις φίλοι του διέκοπταν την ομιλία του για να εκφράσουν, με χειροκροτήματα και επευφημίες, την ένθερμη υποστήριξή τους προς ένα ιδιαίτερα αγαπητό πολιτικό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν γνωστές προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Καλλιθέας.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

 

 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΛΑΣΚΑΡΙΔΕΙΟ» Reviewed by on . ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ  «ΛΑΣΚΑΡΙΔΕΙΟ» Ο Αργύρης Ντινόπουλος στην Καλλιθέα ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να αποφανθεί κανείς για το ποιος ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ  «ΛΑΣΚΑΡΙΔΕΙΟ» Ο Αργύρης Ντινόπουλος στην Καλλιθέα ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να αποφανθεί κανείς για το ποιος Rating: 0
scroll to top