Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ

Ιούνιος 28, 2017 9:03 μμ A+ / A-

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ

Δήλωση του Δημάρχου

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη σημερινή πρωινή συνάντηση της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017, που είχε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Κάρναβος με τους εργαζόμενους στο Δήμο για το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη αποκομιδή των σκουπιδιών και τη Δημόσια Υγεία, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κάλεσα σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων. Τους επισήμανα ότι η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι οριακή για τη Δημόσια Υγεία.
Η Διοίκηση του Δήμου στέκεται αλληλέγγυα στα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων, όμως δεν μπορεί να πληρώνουν οι πολίτες τους άστοχους χειρισμούς της κυβέρνησης.
Ζήτησα, λοιπόν, άμεση ενίσχυση των δρομολογίων αποκομιδής, πέραν των 3 απορριμματοφόρων που βγαίνουν μέχρι σήμερα ως προσωπικό ασφαλείας, την ολοκλήρωση των ψεκασμών των κάδων, καθώς έχουν ήδη ψεκαστεί πάνω από 2000 από τους 2700 που διαθέτει η πόλη, καθώς και έκτακτο πρόγραμμα καθαριότητας γύρω από τους κάδους μας.
Οι εργαζόμενοι δεσμεύτηκαν ότι:

  • Μέχρι το τέλος της ημέρας θα ψεκαστεί το σύνολο των κάδων.
  • Θα διπλασιάσουν τα έκτακτα δρομολόγια με στόχο την αποκομιδή καταρχήν σε κρίσιμα και επιβαρυμένα σημεία.

Η θέση μας είναι κάθετη, ότι η Πέμπτη αποτελεί το ακρότατο όριο για τη Δημόσια Υγεία.
Σε περίπτωση που οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν θα συγκαλέσω έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ‘‘αντιμετώπιση των κινδύνων για τη Δημόσια Υγεία λόγω των κινητοποιήσεων’’».

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ Reviewed by on . ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ Δήλωση του Δημάρχου ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη σημερινή πρωινή συνάντηση της Τετάρτης 28 Ιου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ Δήλωση του Δημάρχου ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη σημερινή πρωινή συνάντηση της Τετάρτης 28 Ιου Rating: 0
scroll to top