Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 25, 2017 5:20 μμ A+ / A-

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Τα παιδιά γνωρίζουν τη λαϊκή μας παράδοση»

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 3ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 & 28/05/2017

ΓΙΑ τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καλούνται οι μικροί φίλοι του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου για να εξερευνήσουν, μαζί, την Ελληνική Παράδοση.

Έτσι, στο πλαίσιο του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ«τα παιδιά γνωρίζουν τη λαϊκή μας παράδοση», στον φιλόξενο χώρο του Π.Ε.Ν., το προσεχές Σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου 2017.

Όπως αναφέρεται και στην ιδιαίτερα καλαίσθητη πρόσκληση, όσα παιδιά παρευρεθούν στο Φεστιβάλ, θα «ταξιδέψουν με οδηγό τα παραμύθια, τις πολύχρωμες ζωγραφιές και τους λαϊκούς ζωγράφους, τα έθιμα της άνοιξης και την κατασκευή φιγούρων Καραγκιόζη, τα παλιά επαγγέλματα που χάνονται, τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας, τον «Καραγκιόζη σε νέες περιπέτειες», τις μουσικές μας παραδόσεις, την εκμάθηση παραδοσιακών χορών, τις γωνιές παραδοσιακών τοπικών γεύσεων, τα μουσικά παιχνίδια, το εργαστήρι υφαντικής και το ζύμωμα ψωμιού, τα τραγούδια και τους χορούς απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας».

Η έναρξη του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 27 Μαΐου 2017, όπου καθ’ όλη τη διάρκειά του, θα λειτουργήσει παράλληλα και Παιδικό Παζάρι, με πολλά – πολλά παιδικά βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά και άλλα χρήσιμα είδη, τα οποία θα προσφερθούν σε εντελώς συμβολικές τιμές.

Η είσοδος, καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρακάτω, παρατίθενται η αφίσα και το σχετικό πρόγραμμα, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων αναγνωστών μας.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Τα παιδιά γνωρίζουν τη λαϊκή μας παράδοση» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 3ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 & 28/05/2017 Γ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Τα παιδιά γνωρίζουν τη λαϊκή μας παράδοση» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 3ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 & 28/05/2017 Γ Rating: 0
scroll to top