Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Μάιος 30, 2017 10:20 πμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Summer Camp, από 26 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2017

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και το 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά με Αναπηρία Όρασης (Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.) της Α.Μ.Κ.Ε. Πρωτοπορία, στα πλαίσια των προγραμμάτων εκπαίδευσης και υποστήριξης μαθητών Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου με αναπηρία όρασης από όλη την Ελλάδα, διοργανώνει Summer Camp στις κτιριακές εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, από τις 26/06/2017 έως τις 14/07/2017.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλήθος ψυχαγωγικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ενώ θα παρέχονται γεύματα στους συμμετέχοντες μαθητές.

Το θερινό αυτό πρόγραμμα, έχει σκοπό να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες, μέσα από ένα πλούσιο και ισορροπημένο εκπαιδευτικό, αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους, σε έναν χώρο φιλικό και προσβάσιμο σε όλους, με την υποστήριξη του ειδικά καταρτισμένου προσωπικού του Κέντρου, το οποίο διακρίνεται για τις γνώσεις του, την ευαισθησία και την αγάπη του για τα παιδιά.

Επιπλέον, το Camp αποτελεί την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζόμενων γονιών, να προσφέρουν βιωματικές δράσεις και ψυχαγωγία στα παιδιά τους!

Στο Camp θα πάρουν μέρος 3 ομάδες μέχρι 18 μαθητές. Οι ημερομηνίες για τις ομάδες είναι οι εξής:

Α΄ ομάδα: 26-30 Ιουνίου.

Β΄ ομάδα: 3-7 Ιουλίου.

Γ΄ ομάδα: 10-14 Ιουλίου.

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία!

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα (ότι αποδέχεται τη συμμετοχή του παιδιού του στο πρόγραμμα και ότι δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα που να χρήζει ιατροφαρμακευτικής υποστήριξης).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 16 Ιουνίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε με:

6974470494 (Μαρία Πανηγυράκη).

mail: prkeat@gmail.com

fax: 210 9595868.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Summer Camp, από 26 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2017 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Εκπαίδευσης και ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Summer Camp, από 26 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2017 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Εκπαίδευσης και Rating: 0
scroll to top