Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

Απρίλιος 30, 2017 10:46 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

Συνάντηση με Ναυταθλητικά Σωματεία

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΜΕ ΣΚΟΠΟ την ενήμερωση για τα προβλήματα που υπάρχουν στη ναυταθλητική μαρίνα της πόλης μας, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, συναντήθηκε προχθές Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, με εκπροσώπους δύο Ναυταθλητικών σωματείων, του Ναυταθλητικού Ομίλου Ειρήνης – Φιλίας (ΝΑ.Ο.Ε.Φ.) και του  Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ναυτικών Αθλημάτων Τζιτζιφιών Καλλιθέας (Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.).

Η Κα Μαργαρίτη, όντας πλέον και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας, θέλησε να μάθει, «από πρώτο χέρι», για τα προβλήματα που ταλανίζουν τα ναυταθλητικά μας σωματεία και έτσι, προχθές, στα μεν γραφεία της Δημοτικής Παράταξης (Ελευθερίου Βενιζέλου 156), συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυταθλητικού Ομίλου Ειρήνης – Φιλίας και στα δε γραφεία του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ. στη Ναυταθλητική Μαρίνα της πόλης μας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Λυκουρόπουλο.

Και στις δύο αυτές συναντήσεις, παρόντες από πλευράς της Δημοτικής Παράταξης της οποίας ηγείται η Κα Μαργαρίτη, ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κώστας Πολυχρονίδης, καθώς και το μέλος της Παράταξης, κ. Νεκτάριος Βεκρής.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του ΝΑ.Ο.Ε.Φ.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» Συνάντηση με Ναυταθλητικά Σωματεία ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ την εν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» Συνάντηση με Ναυταθλητικά Σωματεία ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ την εν Rating: 0
scroll to top