Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 0-2

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 0-2

Απρίλιος 24, 2017 1:15 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 0-2

Μία ακόμη ήττα!…

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ & ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και τελευταίας εντός έδρας για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών τον εκ των πρωτοπόρων Θεμιστοκλή, από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-0.

Για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολύ καιρό, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με περισσότερες επιλογές, καθώς επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση ο τερματοφύλακας Λουκάς Κούτουλας, ο κεντρικός αμυντικός Ντίνος Νικηφοράκης, καθώς και ο υπηρετών την πατρίδα φαντάρος Δημήτρης Δημόπουλος, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο.

Σε έναν αγώνα όπου οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες, οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία σε ολόκληρο το 1ο ημίχρονο, όταν στο 25ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λουκά Παπανικολάου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Γρηγόρη Καλαϊτζάκη, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Λίγο νωρίτερα, στο 16ο λεπτό της συνάντησης, ο Στέλιος Ερζουμπουλίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να αντικατασταθεί από τον Θανάση Τσαμποδήμο, καθώς παραπάτησε και στραμπούλιξε το πόδι του.

 Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του αγώνα, ισόπαλες χωρίς τέρματα, στο 43ο λεπτό, ο Ντίνος Νικηφοράκης ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αντίπαλό του, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης, Σωτήρης Νταρακλίτσης, να υποδείξει – ορθά – το σημείο του πέναλτι.

Ο Βασίλης Σπανάκος των φιλοξενουμένων, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, δεν λάθεψε σημαδεύοντας το δεξί παραθυράκι της εστίας του Λουκά Κούτουλα, ο οποίος έπεσε προς την αντίθετη μεριά και έτσι το 1-0 για τον Θεμιστοκλή, ήταν γεγονός.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας «κύλισε» όπως και στο πρώτο. Οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια υπεροχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά στο 84ο λεπτό, με σκόρερ τον Κωνσταντίνο Πιστόλη.

Στο 75ο λεπτό της συνάντησης, ο Γιάννης Τσαπανίδης του Φοίνικα, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο 5 λεπτά νωρίτερα στη θέση του Κώστα Κότσιφα, αναγκάστηκε και αυτός να αποχωρήσει υποβασταζόμενος, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι και αντικαταστάθηκε από τον φέρελπι πιτσιρικά,  Κωνσταντίνο Τσιφρήκα.

Παρότι ήταν ένας αγώνας που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, μετά από πολύ καιρό, έδειξαν συνολικά καλή εικόνα, απέναντι σε μία ομάδα που απλά ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε.

Την επόμενη αγωνιστική (25η), η οποία θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου 2017, οι «πράσινοι» της πόλης μας θα έχουν ρεπό, ενώ την τελευταία (26η), θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Κυψέλης, από τον τοπικό Αστέρα Εξαρχείων.

ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Ερζουμπουλίδης (16’ λ. τρ. Τσαμποδήμος), Θωμαΐδης, Μαξακούλης, Χριστοφοράκης, Δημόπουλος, Κότσιφας (70’ Τσαπανίδης, 75’ λ. τρ. Τσιφρήκας), Παπανικολάου, Gelashvili, Ανδρεάκενας, Λουπίδης.

Στον πάγκο: Βόντας, Ιάκωβος.

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Γεώργιος Κωνσταντόπουλος): Καλαϊτζάκης, Φραμπασχάλης, Νιώρας, Γιάκαλος, Αξιώτου, Αθανασίου, Δημητρίου (89’ Βουτσινάς), Κοντός, Πιστόλης, Σπανάκος (86’ Ζώκος), Γριμάνης.

Στον πάγκο: Αλεξανδρής, Τσαφάρας, Σκάντζας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 0-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 0-2 Μία ακόμη ήττα!... ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ & ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 0-2 Μία ακόμη ήττα!... ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ & ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευ Rating: 0
scroll to top