Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 12, 2017 12:53 μμ A+ / A-

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διέπρεψαν και στο Σοφικό Κορινθίας!…

ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ οι Ακαδημίες του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας, το τριήμερο 7, 8 και 9 Απριλίου 2017.

Εβδομήντα ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες από τα έτη 2004 έως και 2008, συμμετείχαν, μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους, σε ένα καθόλα άρτιο από πλευράς οργάνωσης και διαμονής τουρνουά, στο Σοφικό Κορινθίας, αποτελώντας, παράλληλα, την πολυπληθέστερη σε αριθμό αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Εκεί, σε έναν μαγευτικό χώρο, όπου σε παραπέμπει σε εποχές… far west, με ξύλινα σπιτάκια, σαλούν και άλογα, όλοι όσοι συμμετείχαν στην αποστολή, είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να αγωνιστούν, αλλά και να διασκεδάσουν, να ξεκουραστούν και να αποκομίσουν πλούσιες και αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Όλοι οι λιλιπούτιοι παίκτες, αυριανοί μεγάλοι άσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκτός από τις αγωνιστικές εμπειρίες που απέκτησαν, έφυγαν από το Σοφικό, με πολλά αναμνηστικά δώρα και μετάλλια, ενώ η ομάδα Προτζούνιορ, κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία της και δόθηκαν σε όλους τους παίκτες της, αναμνηστικό κύπελλο και επιπλέον μετάλλια.

Ευχόμαστε ολόψυχα, του χρόνου να συμμετάσχουν ακόμη περισσότερα παιδιά.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι τον προσεχή μήνα, τα ίδια τμήματα του Φοίνικα Καλλιθέας, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά – θεσμός, που διοργανώνει εδώ και 18 συναπτά έτη, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Ένα τουρνουά, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από χίλιοι ποδοσφαιριστές κάθε ηλικιακής κατηγορίας και που θα διεξαχθεί από τις 13 Μαΐου έως και τις 17 Ιουνίου 2017, στα γήπεδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας, με χορηγό επικοινωνίας – για άλλη μία χρονιά – την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

 

 

 

 

 

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διέπρεψαν και στο Σοφικό Κορινθίας!... ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ οι Ακαδημίες του αγαπημένου μα ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διέπρεψαν και στο Σοφικό Κορινθίας!... ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ οι Ακαδημίες του αγαπημένου μα Rating: 0
scroll to top