Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 20, 2017 10:27 μμ A+ / A-

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τώρα, ΟΛΟΙ, με τον Δήμαρχο!!!!

ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ;

Η ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ των Καλλιθεατών Δημοτών στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Συνδυασμού «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ», ήταν αναμενόμενη.  

Κανείς, όμως, από τους αμέτρητους και «τυχερούς» συνδημότες μας, που παραβρέθηκαν εκεί, χθες το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017, δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί, όλα τα υπέροχα που θα συνέβαιναν στη συνέχεια και που θα τους άφηναν – στην κυριολεξία –  άναυδους.

Και βεβαίως δεν ήταν μόνο η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης, η αιτία της προσέλευσης τόσων πολλών Καλλιθεατών Δημοτών, αλλά κάτι άλλο, ίσως πιο σημαντικό.

Ήταν η ευκαιρία – μετά από δύο χρόνια Διοίκησης του Δήμου – μιας αυθόρμητης έκφρασης αγάπης και εμπιστοσύνης, προς τα πρόσωπα του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και των Συνεργατών του.
Έτσι, πλημμύρισαν ασφυκτικά από κόσμο, όχι μόνο η μεγάλη αίθουσα του  Δημοτικού  Θεάτρου, το «φουαγιέ», η είσοδος και τα έμπροσθεν του Θεάτρου πεζοδρόμια, αλλά και τμήματα των οδών Κρέμου και Φιλαρέτου.

Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε – πριν την κοπή της βασιλόπιτας – με μουσική και τραγούδια από την χορωδία «Βάκχαι», υπό τον μαέστρο κ. Γεώργιο Σμανή.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος, καταχειροκροτούμενος, αναφέρθηκε αναλυτικά όχι μόνο στο σημαντικότατο δημοτικό έργο, που επιτελέστηκε στη διετία που πέρασε, αλλά και σ’ αυτό που ξεκινά από τώρα.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος, απέτισε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στα αποδημήσαντα αείμνηστα μέλη της Δημοτικής Παράταξης Σοφία Παπαδοπούλου, Μάρθα Γεωργιάδου και Γεώργιο Μαρινάκη.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι συγγενείς τους, η αδελφή της Σοφίας Παπαδοπούλου, Ευτυχία, ο αδελφός της Μάρθας, Γεωργιάδου, Κοσμάς και ο γιος του Γιώργου Μαρινάκη, Θεόδωρος.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το «σταύρωμα» της Βασιλόπιτας και τη σχετική ευλογία  και ευχή, από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νικόλαο Κλάδη της ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Κι’ ενώ όλα «έβαιναν» καλά και ήσυχα, ο ίδιος ο Δήμαρχος ανέλαβε να κόψει τα κομμάτια της πίτας, αρχίζοντας από το κομμάτι της Παράταξης και συνεχίζοντας με  το κόψιμο των κομματιών όλων των υποψηφίων του Συνδυασμού του. 

Τότε ήλθε και η μεγάλη έκπληξη, όταν ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα, την προσχώρηση στην Παράταξή του, του  κ. Ιωάννη Παυλίδη, πρ. Αντιδημάρχου Καθαριότητας και επίλεκτου μέλους της Δημοτικής Παράταξης του πρ. Δημάρχου Κώστα Ασκούνη.

Παράλληλα, προανήγγειλε και την προσχώρηση στο συνδυασμό του και του κ. Γεωργίου Γερολυμάτου, επίλεκτου μέλους της Δημοτικής Παράταξης της πρ. Αναπληρώτριας Δημάρχου, Αντιδημάρχου του Δήμου Καλλιθέας Κας Βάσως Μαργαρίτη.

Η προσχώρηση του κ. Γεωργίου Γερολυμάτου θα ανακοινωθεί δημόσια και επίσημα, όπως είπε ο Δήμαρχος,  στο λίαν προσεχές μέλλον.

Ανάμεσα, όμως, στο ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, διακρίναμε και άλλες προσωπικότητες της Καλλιθέας, που στο παρελθόν είχαν αποτελέσει μέλη άλλων Δημοτικών Παρατάξεων.

Κατά συνέπεια δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.

  1. Οι προσωπικότητες της Καλλιθέας κατενόησαν την αναγκαιότητα της συνεργασίας και της κοινής πορείας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Πόλης και του Λαού της ή
  2. Αποφάσισαν, διαλύοντας ουσιαστικά τις Δημοτικές τους Παρατάξεις –  να ακολουθήσουν, πέραν της κομματικής ή Παραταξιακής πορείας, τη δική τους ανεξάρτητη και εντελώς προσωπική πορεία.

Στην εκδήλωση, στην οποία δεν είχαν προκληθεί πολιτικά κόμματα  ή πολιτικοί, παραβρέθηκε ο κ. Δημήτρης Νικολάου,  Διευθυντής του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, καθώς και ολόκληρη η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέας, ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Κώτσος, η Γραμματεύς Κα Αθηνά Σαραντάκη και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Μηνάς Παπαδόπουλος.   

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου «Βάκχαι»!

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

  

 

 

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τώρα, ΟΛΟΙ, με τον Δήμαρχο!!!! ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ; Η ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ των Καλλιθεατών Δημοτών στην καθιερωμένη ετήσια κ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τώρα, ΟΛΟΙ, με τον Δήμαρχο!!!! ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ; Η ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ των Καλλιθεατών Δημοτών στην καθιερωμένη ετήσια κ Rating: 0
scroll to top