Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 21, 2017 6:32 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Τα αποτελέσματα των αγώνων τους

 ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 18, 19 & 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω αναλυτικά (τους επίσημους αγώνες), αλλά και σε πινακάκια, τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων των δύο αδελφών ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, του Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας και του Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας, στους αγώνες Πρωταθλημάτων & Τουρνουά που έδωσαν αντίστοιχα, το Σαββατοκύριακο 18 & 19, αλλά και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.

Τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παμπαίδες

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στον 11ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο  Φοίνικας Καλλιθέας, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, υποδέχθηκαν στις 9 το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την Αγία Ελεούσα, της οποίας επικράτησαν με το ευρύ 5-1, με τέρματα που σημείωσαν οι S. Lazarev (4’, 24’), Κ. Πλοιαρχόπουλος (22’, 37’) και Ε. Παπαδούλης (55’).

ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: R. Buniaj, Π. Μαρουγκάς, Κ. Πλοιαρχόπουλος, K. Taria, Ε. Παπαδούλης, Α. Μποτώνης, S. Lazarev, Α. Κεφαλωνίτης, Σ. Τόλης, O. Papa, M. Prieti, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ε. Μετήρτικας (στη θέση του Κ. Πλοιαρχόπουλου στο 31’), Α. Φρόκου (στη θέση του S. Lazarev στο 42’) και Α. Σοφικίτης (στη θέση του O. Papa στο 51’).

Δεν αγωνίστηκαν οι Γ. Βυζηργιαννάκης, Μ. Πόντζης, Χ. Λαμπρινός και Αργυρίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), οι Παμπαίδες του Φοίνικα, θα φιλοξενηθούν από τον Απόλλωνα Περιστερίου.

Ακαδημίες

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών, της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στον 15ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο Φοίνικας Καλλιθέας, οι παίκτες του Μιχάλη Βλαχάκη, φιλοξενήθηκαν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017, στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’, από τον Χαραυγιακό, του οποίου επικράτησαν με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Σ. Κωνσταντόπουλος (36’) και Χ.-Π. Σκουβαράς (45’).

ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σ. Ντερβίση, Ν. Σπυράτος, Γ. Μιχαλιός, D. Bici, Χ. Τσαλδάρης, A. Paloka, Σ. Κωνσταντόπουλος, Γ. Ταυσάνογλου, Φ. Σουλτάντος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Α. Γκοτζιάς (στη θέση του Ν. Σπυράτου στο 40’), Ε. Κούτσας (στη θέση του D. Bici στο 50’), Χ.-Π. Σκουβαράς (στη θέση του Φ. Σουλτάνου στο 25’) και Μ. Τραγάς (στη θέση του Γ. Μιχαλιού στο 25’).

Την επόμενη αγωνιστική (2η), οι Ακαδημίες του Φοίνικα θα έχουν ρεπό.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Β’ Κατηγορία Π.Ε.Π.Σ. Σάλας

Στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «κόκκινοι» της πόλης μας , με μόλις 5 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, φιλοξενήθηκαν, αργά χθες το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017, στο κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων Θορικού  «Αντώνης Τρίτσης», από την Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου, από την οποία ηττήθηκαν (στα… σημεία), με 6-5.

 Τα τέρματα των παικτών του Ολυμπιακού Καλλιθέας, σημείωσαν οι Παντελής Αμερικάνος (7’, 19’, 32’) και Ηλίας Πανταλέων (17’, 18’).

Οι «κόκκινοι» του Vladan Zivkovic, σημείωσαν συνολικά 5 νίκες, ενώ ηττήθηκαν 13 φορές, με τα τέρματα να είναι 51 υπέρ και 75 κατά. Συγκέντρωσαν 15 βαθμούς και κατετάγησαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Τα αποτελέσματα των αγώνων τους  ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 18, 19 & 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω α Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Τα αποτελέσματα των αγώνων τους  ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 18, 19 & 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω α Rating: 0
scroll to top