Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΛΑΣ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΛΑΣ

Ιανουάριος 28, 2017 2:27 μμ A+ / A-

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΛΑΣ

Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις

ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ 2016

ΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017, ο Παλαιστικός Σύλλογος Φίλων Καλλιθέας Άτλας.

Στην κατάμεστη από μέλη, αθλητές και φίλους του ιστορικού συλλόγου «θρύλος» της πόλης μας, αίθουσα πάλης «Παράσχος Μπόρας», η εκδήλωση, εκτός από την κοπή της Βασιλόπιτας, περιελάμβανε και βραβεύσεις πολλών αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου, που διακρίθηκαν κατά το έτος που πέρασε.

Τους πολυπληθείς καλεσμένους, καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηρακλής Δεσκουλίδης, καθώς και ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιωάννης Παπαδάκης, ενώ την κοπή της Πίτας, τις Ευχές και τον Αγιασμό για το Νέο Έτος, τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικόλαος της Ενορίας του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε: «Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και ελπίζω αυτός ο χρόνος να είναι αρκετά πιο πνευματικός, καλύτερος από τον προηγούμενο και να είμαστε, όσο μπορούμε, όλοι περισσότερο κοντά στο Χριστό, γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε άλλο, αλλά όταν είμαστε κοντά Του, μόνο πνευματικό κέρδος θα έχουμε. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας εύχομαι και πάλι καλή χρονιά. Καλή φώτιση σε όλους μας. Με ομόνοια, ειρήνη και αγάπη. Ο Θεός μαζί μας».

Ακολούθως και στο στάδιο των βραβεύσεων, ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας τίμησε αθλήτριες και αθλητές του που διακρίθηκαν το 2016, μεταξύ των οποίων και τους Μαρία Λουίζα Βρυώνη, Σταύρο Πολυχρονόπουλο, Μιχάλη Κιάκη, Φίλιππο Ρέμπελη, Βασίλειο Κιάκη, Αντιγόνη Ξηρογιάννη και Μαρία Ζούζουλα.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους κομμάτια Πίτας, με τον νεαρό τυχερό που του «έπεσε» το φλουρί, να εξασφαλίζει δωρεάν συνδρομή για ολόκληρο το 2017.

Στην ιδιαίτερα «ζεστή» αυτή εκδήλωση, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Κυρίες Ελένη Αυλωνίτου, Νίνα Κασιμάτη (κόρη του παλαιού Προέδρου του Συλλόγου Γεώργιου Κασιμάτη) και Άννα Καραμανλή (υπεύθυνη για θέματα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας), ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Χρήστος Καπάταης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου (η οποία συνοδευόταν από έναν εκ των πανέμορφων υιών της, αθλητή μάλιστα του Συλλόγου) και Γεώργιος Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος (Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά»), Λάζαρος Λασκαρίδης (Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα») και Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας» κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη», κ. Νεκτάριος Βεκρής, ο Πρόεδρος της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Spartan Warriors” κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ο παλαιός Ολυμπιονίκης κ. Γιώργος Χατζηιωαννίδης, καθώς και ο συνάδελφος κ. Δημήτης Μπιζιώτας.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

                

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΛΑΣ Reviewed by on . ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΛΑΣ Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ 2016 ΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΛΑΣ Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ 2016 ΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτ Rating: 0
scroll to top