Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 30, 2017 1:54 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεθωριάζει το όνειρο!…

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, περιόδου 2016 – 2017, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Ηφαίστου από τον Ηρακλή Περιστερίου, από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-0.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα μπήκαν “μουδιασμένοι” στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο μόλις λεπτό της συνάντησης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Βαγγέλης Παπαχρήστος.

Και ενώ οι λιγοστοί μεν, αλλά πάντοτε πιστοί φίλοι των «πρασίνων» περίμεναν ότι οι παίκτες θα αντιδράσουν, οι γηπεδούχοι όχι μόνο σημείωσαν και 2ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Επαμεινώνδα Αρχοντούλη, στο 28ο λεπτό της συνάντησης, αλλά έχασαν πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνουν περισσότερο το σκορ υπέρ τους.

Δυστυχώς, η αγαπημένη μας ομάδα, έπαιξε ίσως τον χειρότερο αγώνα της κατά τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, δεν έφτανε η άσχημη αγωνιστική εικόνα των «πρασίνων», καθώς στο 39ο λεπτό, ο Τσαμποδήμος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματισμένος και στη θέση του μπήκε ο Ερζουμπουλίδης.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι, πολύ απλά, πελαγοδρομούσαν…

Και κατά το πρώτο 35λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, το σκηνικό δεν άλλαξε. Παρά την είσοδο του φιλότιμου Λεωνίδα Λουπίδη στη θέση του αρνητικού χθες Παναγιώτη Μαξακούλη, με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (46’), οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και να επισκέπτονται τακτικότατα την εστία του Λουκά Κούτουλα.

Από το 35ο, όμως, λεπτό του 2ου ημιχρόνου και έπειτα, οι «πράσινοι» της πόλης μας, εκμεταλλευόμενοι πλήρως και την χαλάρωση που επέδειξαν οι γηπεδούχοι, πήραν τον έλεγχο στο κέντρο, δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν τουλάχιστον 1 τέρμα.

Αυτό δυστυχώς δεν συνέβη ποτέ και έτσι το σφύριγμα της λήξης από τον πολύ καλό διαιτητή Παναγιώτη Γουρέλη (με βοηθούς, τους επίσης πολύ καλούς Ευάγγελο Τζίκα και Άγγελο Τσελίκο), βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την σπουδαία και καθόλα δίκαιη νίκη τους, τους δε φιλοξενούμενους, να αποχωρούν με σκυφτό το κεφάλι, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Απ’ ότι φαίνεται, το όνειρο για άνοδο στη Β’ τη τάξει κατηγορία της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, φαίνεται πως ξεθωριάζει για τα καλά, καθώς με την ήττα τους αυτή, οι «πράσινοι» της πόλης μας υποχώρησαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικοι με τον Ιπποκράτη.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδιώτη, στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν πάρα πολύ καλό και δίκαια προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων για άνοδο θέσεων.

Από τους παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, δυστυχώς, διακριθέντες ήταν ο Ντίνος Χριστοφοράκης και ο Λουκάς Κούτουλας, ενώ φιλότιμοι ήταν οι Λουκάς Παπανικολάου, Γιάννης Ανδρεάκενας και Λεωνίδας Λουπίδης.

Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Νίκος Παπαδιώτης): Κυριακόπουλος, Κληρονόμος, Καρακωνσταντής, Καπελάκης, Γιαννακόπουλος (87΄ Κούρτης), Σιώλος, Στέφανος Αρχοντούλης, Τζαβάρας, Παπαχρήστος (67’ Κατσούγιαννης), Βασιλείου, Επαμεινώνδας Αρχοντούλης (80’ Καπελάκης).

Στον πάγκο: Χριστοφορίδης, Καβάγιας, Piperi, Φιλιππάκης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης (46’ Λουπίδης), Τσαπανίδης, Gelashvili, Χριστοφοράκης, Ιάκωβος, Τσαμποδήμος (39’ Ερζουμπουλίδης), Κώτσο, Παπανικολάου, Ανδρεάκενας, Τσαγκάρης (65’ Θωμαϊδης).

Στον πάγκο: Κότσιφας, Βόντας, Μαστρογιαννόπουλος, Kaso.

** Την επόμενη αγωνιστική (16η), οι «πράσινοι» της πόλης μας, φιλοξενούν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον πρωτοπόρο Κεραμεικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεθωριάζει το όνειρο!... ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεθωριάζει το όνειρο!... ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου Rating: 0
scroll to top