Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεκέμβριος 22, 2016 6:33 μμ A+ / A-

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 «Η Δημοτική Παράταξη δεν επιχαίρει την πρωτόδικη απόφαση»

 ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ πρόσφατη πρωτόδικη καταδίκη του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και γνωστότατου Δικηγόρου κ. Ιωάννη Χατζόπουλου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» και επί σειρά ετών πρώην Αντιδήμαρχος κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, μας απέστειλε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, όπου αναφέρεται στο γεγονός αυτό, με μερικά αποσπάσματα από την τοποθέτησή του στο στάδιο των ανακοινώσεων του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 19ης Δεκεμβρίου 2016.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου, έχει ως ακολούθως:

{«Η δημοτική παράταξη «Η Καλλιθέα Μπροστά» δεν επιχαίρει για την πρωτόδικη απόφαση, με την οποία ο κ. Δήμαρχος καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βαθμό πλημμελήματος, ύστερα από αγωγή του πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Χατζόπουλου». Αυτό τόνισε χθες (19/12/2016) ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, μιλώντας προ ημερησίας διατάξεως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και υπογράμμισε πως η παράταξη «δεν θεωρεί ότι οι πολιτικές διαφορές πρέπει να άγονται ενώπιον των δικαστικών αρχών».

Ο Θ. Ψαλιδόπουλος σημείωσε πάντως ότι είναι «η πρώτη φορά, κατά την οποία Δήμαρχος της Καλλιθέας καταδικάζεται για προσβλητική συμπεριφορά του σε βάρος πολίτη ή πολιτικού αντιπάλου του», παρατηρώντας ότι αυτό «δεν αρμόζει στο αξίωμα του Δημάρχου και θίγει το Δήμο, ανεξάρτητα από την τελεσίδικη έκβαση της υπόθεσης». Ο ίδιος αναφέρθηκε, εξάλλου, στην «αίσθηση παρακμής», την οποία προκαλεί η συσσώρευση στην επικαιρότητα δικαστικών υποθέσεων διαφορετικού περιεχομένου, όπως αυτή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Χατζηϊωαννίδη και της μήνυσης κατά ομάδας συνδικαλιστών από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σοφιανίδη. Υπενθύμισε επίσης ότι και «Η Καλλιθέα Μπροστά» έχει ευρεθεί αντιμέτωπη με επιθέσεις του κ. Δημάρχου, δυνάμενες ίσως να ερμηνευθούν ως συκοφαντικές και ενδεχομένως να στοιχειοθετήσουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή δεν αποτελεί αντίληψη της παράταξης.

Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «η παράταξη εμπιστεύεται την κρίση της Δικαιοσύνης» για τη διευθέτηση της υπόθεσης}.

Ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Reviewed by on . «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»  «Η Δημοτική Παράταξη δεν επιχαίρει την πρωτόδικη απόφαση»  ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»  «Η Δημοτική Παράταξη δεν επιχαίρει την πρωτόδικη απόφαση»  ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ Rating: 0
scroll to top