Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 26, 2016 1:27 μμ A+ / A-

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διήμερος Πανηγυρικός Εορτασμός

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά τον προστάτη των παιδιών Άγιο Στυλιανό, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες νωρίς το απόγευμα, όπου στον μικρό Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού, που βρίσκεται εντός του χώρου του Π.Ε.Ν., πραγματοποιήθηκε Εσπερινός, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη π. Παύλου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και του Αρχιμανδρίτη π. Σισώη, από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στον οποίο προσήλθαν, με ευλάβεια και πίστη, δεκάδες συνδημότες μας κάθε ηλικίας και φύλου.

Ακολούθως, όσοι από τους παρευρισκόμενους πιστούς ήθελαν, μπορούσαν να συμμετάσχουν στο «μικρό πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού», που περιελάμβανε πολλά είδη δώρων, γλυκίσματα και βιβλία, τα οποία μπορούσε να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος σε πολύ καλές τιμές, ενώ ειδικά για τα μικρά παιδιά, οι αρμόδιοι του Π.Ε.Ν. φρόντισαν ώστε να υπάρχουν παραδοσιακά παιχνίδια και εκπλήξεις.

Ανάμεσα στους δεκάδες πιστούς που προσήλθαν στον μικρό Ιερό Ναό και ακολούθως συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Νηπιοτροφείου, διακρίναμε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, τη Δημοτική Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. του Π.Ε.Ν., Κα Νατάσα Αδαμοπούλου (η μικρή κόρη της οποίας, Αικατερίνη – Ραφαέλα, εόρταζε χθες και της ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα), τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας κ. Κωνσταντίνο Κόκουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Κουτσογιάννη, τον Ιατρό, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παπαρούπα, ο οποίος έκρουσε χαρμόσυνα και την καμπάνα λίγο πριν από την τέλεση του Εσπερινού, την πρώην Δημοτική Σύμβουλο Κα Ελένη Κοντιζά, καθώς και τον εξαίρετο φωτογράφο από τη συνάδελφο τοπική εφημερίδα «Νέα Καλλιθέα» κ. Τάσο Παπουλίδη, ενώ, φυσικά, παρόντα ήταν και σύσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Το «μικρό πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού» συνεχίζεται και σήμερα, όπου, νωρίς το πρωί στις 07:00, πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

  

  

  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήμερος Πανηγυρικός Εορτασμός ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τι ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήμερος Πανηγυρικός Εορτασμός ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τι Rating: 0
scroll to top