Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Νοέμβριος 28, 2016 6:28 μμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Η… κόντρα, καλά κρατεί!…

ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η… ΚΟΝΤΡΑ που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου και Επικεφαλής της Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρου Λασκαρίδη και του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, φαίνεται πως καλά κρατεί.

Σε συνέχεια της δήλωσης – καταγγελίας στην οποία προέβη στις 25 Νοεμβρίου 2016, ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης – την οποία δημοσιεύσαμε αυτούσια αυθημερόν – όπου είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι: «Με πρωτοφανή έκπληξη ανέγνωσα τη δημόσια πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας για εκδήλωση με θέμα ”η Κεντροδεξιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη απέναντι στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο” και αποκλειστικούς ομιλητές τους πρώην υπουργούς και προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και Πάνο Παναγιωτόπουλο», ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας, απάντησε στον κ. Λασκαρίδη με σχετική επιστολή που του απέστειλε, στην οποία ανταπάντησε και ο ίδιος.

Επειδή έως και τη στιγμή της ανάρτησης του παρόντος, δεν είχε σταλεί και σε εμάς η απαντητική επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, για λόγους δεοντολογίας και για  την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας, τη ζητήσαμε από τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, ο οποίος είχε την ευγενική καλοσύνη να μας την αποστείλει.

Επομένως, ολόκληρη την σχετική απάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, μπορεί να την διαβάσει ο καθένας, πατώντας πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Με νεότερη ανακοίνωση που απεστάλη και σε εμάς, ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης απαντά και ίδιος στην προηγούμενη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, τονίζοντας: «Τρία σαφέστατα ερωτήματα απηύθυνα, με την πρώτη μου δήλωση. στη διοίκηση του λεγόμενου Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας:

-Μήπως διαμαρτυρήθηκε ποτέ δημόσια για τα υπέρογκα Δημοτικά Τέλη που πληρώνουν οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης;
-Μήπως έθεσε ποτέ θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού για την πλήρη κατάληψη των πεζοδρομίων της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από τραπεζοκαθίσματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διέλθουν καν από σημεία της όχι μόνο άτομα με αναπηρία και καρότσια με βρέφη αλλά ακόμα και ο οποιοσδήποτε πολίτης περπατά;

-Μήπως κατέθεσε δημόσια μια ολοκληρωμένη πρόταση για την τόνωση της τοπικής αγοράς;
 

Σε κανένα από αυτά, η διοίκηση δεν απάντησε. Κράτησε από τη δήλωσή μου μόνο το σημείο που αναφερόταν στην αμιγώς κομματική εκδήλωση που ετοιμάζει.

Σήμερα, μετά την ανακοίνωση που υπέγραψε καθ’ υπαγόρευσιν άλλου, έχω να συμπληρώσω τα εξής:

Με τα παιχνίδια που κάνουν μέσω των social media, μερικά  παπαγ(κ)αλ(ιν)άκια και κάποια παραμορφωμένα  ρετάλια (κατά τον εμπορικό όρο) ενός συγκεκριμένου κομματικού φορέα, δεν θ’ ασχοληθούμε περαιτέρω. Εμείς δεν είμαστε ούτε με τον Δημήτρη, ούτε με τον Βασίλη, ούτε κύριο μέλημά μας είναι να ξαναφέρουμε τον Πάνο στη Βουλή.

Είμαστε με την Καλλιθέα, τους ανθρώπους της και τα προβλήματά τους. Τα άλλα τ’ αφήνουμε να παίζουν οι ίδιοι».

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

 

 

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Η... κόντρα, καλά κρατεί!... ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η... ΚΟΝΤΡΑ που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Η... κόντρα, καλά κρατεί!... ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η... ΚΟΝΤΡΑ που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα Rating: 0
scroll to top