Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ (2)

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ (2)

Νοέμβριος 28, 2016 6:54 μμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ (2)

«Ένας από τους δρόμους της Καλλιθέας, να λάβει, άμεσα, το όνομά της»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τον θάνατο, χθες νωρίς το πρωί, της Δημοτικής Συμβούλου Σοφίας Παπαδοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίβει πραγματικά η απώλεια της Σοφίας Παπαδοπούλου. Όπως κι η δίμηνη απουσία της από τα δρώμενα της πόλης, που σα να ήθελε να μας προετοιμάσει για το μεγάλο “αντίο”. Είχε θάρρος, πηγαίο χιούμορ, αποφασιστικότητα, απόψεις, φινέτσα. Δεν ανήκαμε στην ίδια παράταξη. Είχαμε όμως ταυτόσημο πάθος για την πόλη και τους ανθρώπους της. Το “ουδείς αναντικατάστατος” δεν ισχύει για ´κείνη. Ήταν υπέροχη… Καταθέτω δε, δημόσια την πρόταση ένας από τους δρόμους της γειτονιάς της να λάβει άμεσα -με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδριάζει αύριο- το όνομά της».

 

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ο κ. Ανέστης Φωτόπουλος και η εκλιπούσα Σοφία Παπαδοπούλου.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ (2) Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ (2) «Ένας από τους δρόμους της Καλλιθέας, να λάβει, άμεσα, το όνομά της» ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τ ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ (2) «Ένας από τους δρόμους της Καλλιθέας, να λάβει, άμεσα, το όνομά της» ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τ Rating: 0
scroll to top