Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Νοέμβριος 28, 2016 11:25 πμ A+ / A-

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

«Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη Σοφία»

 ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τον θάνατο της αξιαγάπητης Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου μας, Σοφίας Παπαδοπούλου, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έφυγε από τη ζωή η δημοτική σύμβουλος Σοφία Παπαδόπουλου.
Η Σοφία μας.
Από σήμερα η πόλη μας η Καλλιθέα, ο Ποντιακός Ελληνισμός της πόλης μας, οι Πόντιες γυναίκες της Ευρώπης, αλλά και το δίκτυο αιρετών γυναικών της αυτοδιοικησης,
έχασαν μια Ανιδιοτελή Αγωνίστρια, μια Κυρία, Αξιοπρεπή, Περήφανη, μια γυναικά με απόψεις που δεν δίσταζε να τις εκφράσει.
Εγώ έχασα μια καλή φίλη, μια συνάδελφο που για πολλά χρόνια πορευτήκαμε μαζί παρ’ ότι δεν ανήκαμε στην ίδια παράταξη, μας ένωσε όμως η αγάπη για την Πόλη μας, οι αγώνες για τα δικαιώματα της γυναικάς, άλλα και η θέληση για προσφορά προς τα παιδιά και τους αδύναμους συνανθρώπους μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη Σοφία».

Η Κα Βάσω Μαργαρίτη.

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Reviewed by on . ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ «Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη Σοφία»  ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τον θάνατο της αξιαγάπητης Δημοτικής ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ «Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη Σοφία»  ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τον θάνατο της αξιαγάπητης Δημοτικής Rating: 0
scroll to top