Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 10, 2016 4:51 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πλήρεις ιατρικές εξετάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές του, δωρεάν

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

logo-onaseio

ΕΠΕΙΤΑ από την επίτευξη επωφελούς συνεργασίας με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας εξασφάλισε πλήρεις καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις για όλους τους αθλητές του, δωρεάν.

Οι εξετάσεις αυτές (triplex, τεστ κόπωσης και λήψη αίματος), ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και σιγά – σιγά, αναμένεται όλα τα αθλούμενα μέλη του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού Συλλόγου της πόλης μας, να τις περάσουν, έτσι ώστε να έχουν, τόσο τα ίδια τα αθλούμενα μέλη, όσο και η Διοίκηση, πλήρη εικόνα της υγειονομικής κατάστασης καθενός.

Να τονίσουμε, ότι η Διοίκηση του Συλλόγου, μέσω ανακοίνωσής της, ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου τόσο για την ευγενική προσφορά του, με την εξασφάλιση δωρεάν εξετάσεων, όσο και για την καθόλα άψογη συνεργασία.

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πλήρεις ιατρικές εξετάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές του, δωρεάν ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ &  Ε Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πλήρεις ιατρικές εξετάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές του, δωρεάν ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ &  Ε Rating: 0
scroll to top