Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Νοέμβριος 27, 2016 6:46 μμ A+ / A-

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

«Έσβησε» η Σοφία της Καλλιθέας

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΜΙΑ λιτή ανακοίνωση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, γνωστοποίησε  τον θάνατο, νωρίς σήμερα το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2016, της επί σειράς ετών Δημοτικής Συμβούλου, Σοφίας Παπαδοπούλου.

Η Σοφία Παπαδοπούλου, γέννημα – θρέμμα Καλλιθεάτισσα, με ρίζες από τον Πόντο, ξεχώριζε πάντα για το ήθος της, την αξιοπρέπειά της, αλλά και για το σθένος και την γενναιότητα της ψυχής της, καθώς δεν δίσταζε ποτέ να πει τις θέσεις της και τις απόψεις της στον οποιοδήποτε, με θάρρος και πάντα πρόσωπο με πρόσωπο.

Η Σοφία Παπαδοπούλου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος το 1991, με τον Συνδυασμό «Καλλιθέα – Νέα Πόλη» του κ. Χρήστου Δημόπουλου, ενώ επανεξελέγη το 1995, με τον Συνδυασμό «Μαζί για την Καλλιθέα», του κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 1998 και του 2002, δεν συμμετείχε σε κανένα ψηφοδέλτιο, ενώ στις τελευταίες εκλογές, αυτές του 2014, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Η Καλλιθέα αλλάζει» του νυν Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου και κατείχε το αξίωμα της εντεταλμένης για θέματα εποπτείας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλλιθέας.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, στο μήνυμα που ανήρτησε λίγη ώρα νωρίτερα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και λίγες ώρες η Σοφία Παπαδοπούλου δεν είναι κοντά μας. Η Καλλιθέα μας και ο ποντιακός ελληνισμός, έχασαν μία περήφανη, αξιοπρεπή, ανιδιοτελή αγωνίστρια. Η παράταξή μας έχασε μία ιδεολόγο. Κι εγώ έχασα μία πολύτιμη συνεργάτιδα. Έναν Άνθρωπο που από τα εφηβικά μου χρόνια με καθοδηγούσε. 
Η Καλλιθέα ήταν η οικογένεια της Σοφίας.
 Το παράδειγμα της προσφοράς της ας εμπνέει όλους μας. 
Σε ευχαριστούμε για όλα.
 Αντίο Σοφία μας. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, στις 12:00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Σύσσωμη η οικογένεια του «Ρεπόρτερ της Καλλιθέας», εύχεται στους οικίους της εκλιπούσης, τα ειλικρινή συλλυπητήριά του και στην Σοφία Παπαδοπούλου, στην Σοφία μας, η οποία μας τίμησε με την φιλία της και την αγάπη της για πάνω από 20 χρόνια, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…

 Η Σοφία Παπαδοπούλου.

 Η ανάρτηση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Reviewed by on . ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ «Έσβησε» η Σοφία της Καλλιθέας ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΙΑ λιτή ανακοίνωση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του, ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ «Έσβησε» η Σοφία της Καλλιθέας ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΙΑ λιτή ανακοίνωση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του, Rating: 0
scroll to top