Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-2

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-2

Οκτώβριος 31, 2016 1:45 μμ A+ / A-

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2016 – 2017

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις!…

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-2

Vs

ΕΜΦΡΑΓΜΑ στις καθυστερήσεις, έπαθε η αγαπημένη μας «γαλάζια» ομάδα.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League, που επιτέλους ξεκίνησε, η Καλλιθέα φιλοξενήθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016, από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας», από τον οποίο ηττήθηκε με 3-2, με το 3ο τέρμα των γηπεδούχων να σημειώνεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρά την αγωνιστική απραξία, οι παίκτες του Τάκη Γκώνια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ριζούπολης περισσότερο ορεξάτοι και στο 9ο λεπτό της συνάντησης, ο Μάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχείρησε, έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Χιώτη.

Στο 13ο λεπτό, ο Σταματάκος, έπειτα από πάσα του Λεβέντη, έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για τους «γαλάζιους» της πόλης μας.

Η χαρά για την αγαπημένη μας ομάδα, δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Διαμαντόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα Ντούνη, δεν δυσκολεύθηκε να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 38ο λεπτό της συνάντησης, οι Καλλιθεάτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ.  Ο Σταματάκος έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Ντάκο, ο οποίος έδιωξε βεβιασμένα την μπάλα και με ωραίο τρόπο, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χιώτη.

Στο 45ο λεπτό, ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε γύρισμα του Ρομάνο προς τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος βρισκόταν σε θέση βολής, ο Μουκτάρης, σαν από μηχανής Θεός, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και απομάκρυνε την μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Καλλιθέας, καθώς στο 48ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σταματάκου από τον Χιώτη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπέλης, ο οποίος, δυστυχώς, έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των γηπεδούχων, στερώντας έτσι, ένα μεγάλο το πλεονέκτημα των δύο γκολ υπέρ των «γαλάζιων» της πόλης μας.

Στο 53’ και πάλι ο Μπέλης έχασε καλή ευκαιρία, όταν του σουτ που επιχείρησε, εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Χιώτης.

Η υπεροχή των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε και στο 59’ ο Τσίπρας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να αναλαμβάνουν τα ηνία του αγώνα και στο 67ο λεπτό τους ακυρώθηκε, ορθά, τέρμα που σημείωσε ο Διαμαντόπουλος.

Δύο λεπτά αργότερα (69’), ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε θέση βολής, πλάσαρε, αλλά ο Ντούνης απέκρουσε την μπάλα.

Στο 71ο λεπτό της συνάντησης, ο Κάσσος των γηπεδούχων επιχείρησε σουτ, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Ντούνης.

Αμέσως μετά, ο Ηλιάδης έκανε σέντρα προς την μεγάλη περιοχή των Απολλωνιστών, αλλά ο Κύργιας έδιωξε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Μπέλη ή στον Σταματάκο, που καιροφυλακτούσαν.

Στο 80ό λεπτό, ο Διαμαντόπουλος έφερε το ματς στα ίσα. Έπειτα από γύρισμα του Κάσσου, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ντούνη, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.

Στο 84ο λεπτό και πάλι ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Ντούνης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

Και ενώ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Τσίπρας έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους Καλλιθεάτες, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αλμπάνης των γηπεδούχων, με το τέρμα που σημείωσε, λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε το πρώτο, ανέλπιστο, τρίποντο.

Το σφύριγμα της λήξης από τον Μανούχο (Αργολίδος), βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την ανέλπιστη νίκη, τους δε φιλοξενούμενους να φεύγουν με σκυφτό το κεφάλι, παρά την πάρα πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος,Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης (15’ λ.τρ. Πάνος), Τσιάρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης (78’ Γκούφας), Διαμαντόπουλος, Ρομάνο, Σιατραβάνης (14’ λ.τρ. Αλμπάνης).

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (88’ Τσώνης), Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνης, Μπέλης, Μάκος (77’ Κατσικογιάννης), Σμυρλής (66’ Ηλιάδης), Τσίπρας, Σταματάκος.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-2 Reviewed by on . 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2016 – 2017 Έμφραγμα στις καθυστερήσεις!... Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-2 Vs ΕΜΦΡΑΓΜΑ στις καθυστερήσεις, έπαθε η αγαπ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2016 – 2017 Έμφραγμα στις καθυστερήσεις!... Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-2 Vs ΕΜΦΡΑΓΜΑ στις καθυστερήσεις, έπαθε η αγαπ Rating: 0
scroll to top