Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » 2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 26, 2016 12:56 μμ A+ / A-

2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Καλλιθέας. Περισσότεροι από 400 ποδηλάτες έλαβαν μέρος και μετατρέψανε την Καλλιθέα σε μια πόλη για ποδήλατο.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, έδωσε την εκκίνηση στην μικρή ποδηλατοβόλτα, ενώ στην μεγάλη ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε από την αφετηρία ως γνήσιος ποδηλάτης.
Στο τέλος της βόλτας κληρώθηκαν πολλά και ωραία δώρα.
Επίσης παραδόθηκαν στους Monday on wheels και στις ποδηλατοβόλτες φίλων, 9 ποδήλατα για να τα παραδώσουν στα χωριά SOS.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους, στις δύο ποδηλατικές ομάδες για την πολύτιμη βοήθεια, στην Τροχαία Καλλιθέας, στους χορηγούς, στον παρουσιαστή κ. Δημήτρη Ουγγαρέζο για την καθόλα άψογη παρουσίαση, αλλά πιο πολύ, προς όλους όσους ήρθαν με τα ποδήλατα τους – μικρούς και μεγάλους – και γέμισαν τους δρόμους της πόλης με ποδήλατα, ενώ υποσχέθηκαν, από κοινού, ότι το ραντεβού για το νέο ποδηλατικό γύρο, ανανεώνεται για του χρόνου.

 

  

  

  

 

2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώθηκε, το απόγευμα του 2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώθηκε, το απόγευμα του Rating: 0
scroll to top