Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σεπτέμβριος 26, 2016 2:19 μμ A+ / A-

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Φιλική ήττα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, ΣΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»

  Vs

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2016, η «μπλε» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα, υποδεχόμενη στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», τον Αχαρναϊκό, παρότι προηγήθηκε στο σκορ, τελικά ηττήθηκε με 2-1, από τους «πράσινους» του Μενιδίου.

Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια, μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 8ο λεπτό, έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σταματάκο.

Στο 15ο λεπτό, ήταν η σειρά του Ηλιάδη να χάσει καλή ευκαιρία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σταματάκος, έπειτα από έξοχη μεταβίβαση της μπάλας από τον Μπέλη, με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Αποστολίδη. Το 1-0 για την αγαπημένη μας «μπλε» ομάδα, ήταν γεγονός.

Από το χρονικό σημείο όμως και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού πρώτα στο 27ο και στο 28ο λεπτό της συνάντησης, έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τα σουτ που επιχείρησαν οι Τζιώρας και Παπατόλιος, να αποκρούει με δυσκολία ο Μιχελής, στο 37ο λεπτό, έφεραν τον ματς στα ίσα.

Ο Τζιώρας κέρδισε πέναλτι από τον Μιχελή, το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το 1-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κούραση και για τις δύο ομάδες άρχισε να γίνεται εμφανής και έτσι, μοιραία, το αγωνιστικό θέαμα έπεσε κατακόρυφα.

Οι Καλλιθεάτες έχασαν μία μόνο καλή ευκαιρία με τον Τσίπρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Ντάγκρα, ο οποίος, στο 78ο λεπτό, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το τακουνάκι – πάσα του Τζιώρα, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μιχελή.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Ντάουλα, Κουντουρέλη και Κουτσόγιαννου, όλων από την Αθήνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Μουχτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Πάτας, Μάκο, Μπέλης, Ηλιάδης, Τσίπρας, Σταματάκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Γουόρντεν, Τουρούκης, Τσώνης, Κατσικογιάννης, Συριόπουλος και Τουρούκης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Αναστασίου, Μουστάκης, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Χριστοφιλέας, Παπατόλιος, Ψιάνος, Τζιώρας, Πλαβούκος, Ματσούκας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ψ ύχος, Ντάγκρας, Τζέφερσον, Παπανικόλας, Μαρής και Τάρεκ.

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Φιλική ήττα ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, ΣΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»  Vs ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2016, η «μπλε» ο Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Φιλική ήττα ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, ΣΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»  Vs ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2016, η «μπλε» ο Rating: 0
scroll to top