Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 26, 2016 7:37 μμ A+ / A-

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

9άρα με… μπαλάρα!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ξεκίνημα πραγματοποίησε, το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2016, το Παιδικό τμήμα του Φοίνικα Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα υποδέχθηκαν την αντίστοιχη ομάδα της Ένωσης Βοτανικού, την οποία συνέτριψαν με το ευρύ και εντυπωσιακό συνάμα, 9-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 10 μόλις παίκτες και έτσι ο αγώνας, όπως εξελίχθηκε, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Παίδες (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003) της αγαπημένης μας ομάδας και φυσικά δεν αντέχει σε κριτική.

Οι… «ερυθρόλευκοι» για την περίσταση Καλλιθεάτες παίκτες, κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της παραλίας των Τζιτζιφιών και με τα 4 τέρματα που σημείωσε ο Αντώνης Παπαδόπουλος, τα 3 που σημεωσε ο Άρης Κοδήμας και από 1 που σημείωσαν οι Όσκαρ Γιανικόβσκι και Γιώργος Ζάγκας, έφτασαν στην επιβλητική νίκη, επί ενός αντιπάλου, που όπως αποδείχθηκε, με 10 παίκτες μόνο, ήταν  πολύ αδύναμος για να προβάλλει με αξιώσεις κάποια αντίσταση.

Έστω και έτσι πάντως, αν μη τι άλλο, ήταν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Παιδικό τμήμα του Φοίνικα, που ευχόμαστε ολόψυχα να έχει και συνέχεια.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπαλτάς, Paloka, Hoxmaj, Καρατζάς, Janikowski, Kodhima, Ζάγκας, Τσιφρήκας, Παπαδόπουλος, Soliman, Κιττές. Αγωνίστηκαν και οι Φιλάι, Βυζηργιαννάκης.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Δερμιτζάκης, Θώδης, Δημόπουλος, Καράγουστης, Παντελιδάκης, Παπαδάτος, Κατσιρόπουλος, Ουντίν Άχμετ, Α. Δαφάλιας, Μ. Δαφάλιας.

Οι Παίδες του Φοίνικα Καλλιθέας, μαζί με τον Έφορο κ. Διονύση Παπαδούλη, τον Προπονητή κ. Βασίλη Μανιφάβα και τον Γενικό Αρχηγό κ. Ανδρέα Τσιφρήκα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 9άρα με… μπαλάρα!!! ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ξεκίνημα πραγματοποίησε, το πρωί τ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 9άρα με… μπαλάρα!!! ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ξεκίνημα πραγματοποίησε, το πρωί τ Rating: 0
scroll to top