Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 22, 2016 2:46 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Ξεκινά για 5η συνεχή χρονιά το Λαϊκό Φροντιστήριο

 ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ

Η ΛΑΪΚΗ Επιτροπή Καλλιθέας, για συνεχή χρονιά,  θα λειτουργήσει δωρεάν το Λαϊκό Φροντιστήριο, με μαθήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου και τμήματα προετοιμασίας της 3ης Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σε σχετική της μάλιστα ανακοίνωση, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, όπου καλεί, αφενός μεν τις λαϊκές οικογένειες να στηρίξουν το Λαϊκό Φροντιστήριο, αφετέρου δε τους μαθητές να δηλώσουν συμμετοχή,  αναφέρει ότι, «Με όπλο την αλληλεγγύη, τη μαζική κι οργανωμένη δράση, καταφέραμε να βοηθήσουμε τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να ανταπεξέλθουν τις δυσκολίες, να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια του ταξικού σχολείου, να πετύχουν την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Το Λαϊκό Φροντιστήριο δεν μπαίνει στη λογική της «φιλανθρωπίας» και του «εθελοντισμού» που θέλουν να συμβιβάσουν το λαό με τη φτώχια και την εξαθλίωσή του αλλά παλεύει ενάντια στην πολιτική Κυβέρνησης – ΕΕ –  εργοδοτών και διεκδικεί με τη δική του οργάνωση και δράση αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού»!

 Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής είναι τα: 6977821120, 6978426214.

 

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Ξεκινά για 5η συνεχή χρονιά το Λαϊκό Φροντιστήριο  ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΛΑΪΚΗ Επιτροπή Καλ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Ξεκινά για 5η συνεχή χρονιά το Λαϊκό Φροντιστήριο  ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΛΑΪΚΗ Επιτροπή Καλ Rating: 0
scroll to top