Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 26, 2016 12:15 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκινά εντός έδρας

ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

 ΜΕ ΤΗ συμμετοχή δέκα (10) ομάδων (ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “ELITE“, ΗΝΙΟΧΟΣ, Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, ΚΟΜΠΡΑ, ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Β’, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ), θα διεξαχθεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017, η Β’ Κατηγορία της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας.

Ο αγαπημένος μας Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας, στον οποίο θα είμαστε και τη φετινή περίοδο χορηγοί, με νέο προπονητή τον Σέρβο Vladan Zivkovic, συμμετέχει και φέτος στην Β’ Κατηγορία και φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία καλύτερη χρονιά από την αντίστοιχη περσινή, κατά την οποία κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα υποδεχθεί, το Σάββατο 2 ή την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2016, τον Αδέσποτο Αθηνών.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους «ερυθρόλευκους» της πόλης μας, κάθε επιτυχία και προπαντός υγεία σε όλα μέλη του.

Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού Καλλιθέας, (αλλά και του συντοπίτη Πρωταθλητή), που  αναρτήθηκε και στο επίσημο site της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, έχει ως ακολούθως:

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινά εντός έδρας ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ συμμετοχή δέκα (10) ομάδων (ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ, ΑΝ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκινά εντός έδρας ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ συμμετοχή δέκα (10) ομάδων (ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ, ΑΝ Rating: 0
scroll to top