Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 23, 2016 11:19 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα!..

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 1η ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016 – 2017

 ΜΕ τις θερμότερες ευχές όλων για διάκριση, πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2016, στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών, η επίσημη 1η του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.

Όλοι, ποδοσφαιριστές (με ελάχιστες δικαιολογημένες απουσίες), τεχνική ηγεσία και Διοίκηση, συνεπείς στο ραντεβού τους, συναντήθηκαν κατά τις 8:30 το βράδυ, για να πραγματοποιήσουν την 1η προπόνηση της νέας περιόδου, αλλά και για να θέσουν τους στόχους της ομάδας, που σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδος κ. Δημήτρη Τσικριτέα – ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους – είναι, με τη δημιουργία ενός καλού συνόλου, να κερδίσουν τον σεβασμό των αντιπάλων τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ως γνωστόν, ο αγαπημένος μας και παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιρικός σύλλογος της πόλης μας, θα μετέχει και φέτος στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Αθηνών. Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν εγκάρδιο, ο βασικός κορμός της κρατήθηκε, ο προπονητής της (που παραμένει για 2η συνεχή σεζόν, καθώς ανέλαβε στα μισά περίπου του περσινού πρωταθλήματος), είναι καταξιωμένος και πολύπειρος και η αίσθηση που αποκομίσαμε, ήταν ότι το ξεκίνημα του αγαπημένου μας Φοίνικα, είναι, αν μη τι άλλο, ελπιδοφόρο. Είμαστε δε σίγουροι, ότι με τις κατάλληλες εκείνες προσθήκες σε έμψυχο δυναμικό, που αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, ο Φοίνικας θα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές πρωτάθλημα.

Στην επίσημη 1η λοιπόν, πρώτος το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου και αδελφικός μας φίλος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε τους παλαιούς, αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Φοίνικα, τόνισε ιδιαίτερα, πως πέρα από τις διακρίσεις που εύχεται να πετύχουν όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και καθόλα άψογοι στη συμπεριφορά τους, ενώ σημείωσε ότι από πλευράς Διοίκησης έχουν ήδη ληφθεί όλα εκείνα τα μέτρα που θα παρέχουν στους ποδοσφαιριστές ιατρική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Ακολούθως, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, κατά σειρά, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Κα Αριστέα Καπουράνη – Παρτσανάκη, ο Προπονητής κ. Δημήτρης Τσικριτέας, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων κ. Γιώργος Ζαφειράτος, ο νέος Υπεύθυνος Αθλητικού Υλικού κ. Νίκος Σάσσος, καθώς και ο προπονητής στα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου κ. Διονύσης Παπαδούλης.

Μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών, αλλά και της ενημέρωσης για τις ώρες των προπονήσεων και τα υπόλοιπα διαδικαστικά, οι παίκτες, αφού πρώτα προμηθεύτηκαν το νέο αθλητικό τους υλικό, υπό την επίβλεψη της τεχνικής ηγεσίας, ξεκίνησαν τις προπονήσεις, όπου μέσα από αυτές θα τεθούν οι βάσεις για την επιτυχή πορεία κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και επακόλουθα, για τη διάκριση του συλλόγου.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, καλή επιτυχία, ευόδωση στους στόχους της και άπαντες οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και να μείνουν μακριά από τραυματισμούς, που πέρυσι κόστισαν πολύ.  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα!.. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 1η ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016 - 2017 ΜΕ τις θερμότερες ευχές όλων για διάκριση, πραγμ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα!.. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 1η ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016 - 2017 ΜΕ τις θερμότερες ευχές όλων για διάκριση, πραγμ Rating: 0
scroll to top