Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » “Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ”

“Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ”

Ιούλιος 21, 2016 1:09 μμ A+ / A-

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ

«Ο Καραγκιόζης και τα γαϊδουροπαντρέματα»

 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΜΙΑ πολύ ωραία παιδική παράσταση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, χθες το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2016, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, μικροί, αλλά και μεγάλοι συνδημότες μας.

Ο τίτλος της παράστασης ήταν «Ο Καραγκιόζης και τα γαϊδουροπαντρέματα», και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να γελάσουν και να περάσουν ευχάριστα ΓΙΑ μια και πλέον ώρα, παρότι αρκετοί εκ των… μεγαλυτέρων παιδιών (οι γονείς δηλαδή), εξέφρασαν ήπιες διαμαρτυρίες για την μη ύπαρξη καρεκλών, ώστε να μπορούν να καθίσουν και αυτοί και να απολαύσουν την παράσταση.

Πριν από την έναρξη της ιδιαίτερα διασκεδαστικής αυτής παιδικής παράστασης, όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν, μπορούσαν να φτιάξουν τη δική τους φιγούρα με τον ανεπανάληπτο Καραγκιόζη, καθώς λειτούργησε εργαστήριο κατασκευής φιγούρας.

 Η συγκεκριμένη εκδήλωση, εντάσσεται σε μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι, από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, στην πλατεία Κύπρου.

  

  

  

“Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ” Reviewed by on . ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ «Ο Καραγκιόζης και τα γαϊδουροπαντρέματα»  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΙΑ πολύ ωραία παιδι ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ «Ο Καραγκιόζης και τα γαϊδουροπαντρέματα»  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΙΑ πολύ ωραία παιδι Rating: 0
scroll to top