Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 21, 2016 10:03 πμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αλληλεγγύη στους εργαζομένους

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που μας εστάλη, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι σε αλυσίδα καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, έχει ως ακολούθως:

«Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας χαιρετίζει:

  • Τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στον “Μαρινόπουλο” Καλλιθέας στις κινητοποιήσεις με τους συναδέλφους τους στα άλλα καταστήματα για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
  • Την απόφαση των Επιτροπών Αγώνα σε διάφορα καταστήματα του «Μαρινόπουλου» για την κλιμάκωση του αγώνα τους, την προετοιμασία και συμμετοχή στην απεργία στις 22 Ιούλη.
  • Την περιθωριοποίηση από τους εργαζόμενους της συμβιβασμένης πλειοψηφίας του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου, η οποία, αφού προσπάθησε να καλλιεργήσει αυταπάτες ότι το συμφέρον των εργαζομένων ταυτίζεται με αυτό της εργοδοσίας δεν δίστασε να προκαλέσει με το κάλεσμα σε απεργοσπασία στη στάση εργασίας στις 13/7.

Ούτε σπιθαμή πίσω από τις διεκδικήσεις μας!

Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Οι εξελίξεις στον Μαρινόπουλο (έχει τους περισσότερους εργαζόμενους) αφορούν όλο τον κλάδο, αλλά και όλους τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες. Κάθε νέα αρνητική μεταβολή στα εργασιακά που απεργάζονται από κοινού ΕΕ – κυβέρνηση – κεφαλαιοκράτες, θα επηρεάσει όλους μας, αφού θα αποτελέσει θέσφατο για κάθε εργοδότη.

Γι’ αυτό το λόγο, τα ταξικά σωματεία και φορείς της Καλλιθέας βρεθήκαμε από τη πρώτη στιγμή δίπλα στους εργαζόμενους. Δεν έχουμε άλλο δρόμο.

Θα παλέψουμε μαζί τους για την επιτυχία της απεργίας στις 22 Ιούλη.

Διεκδικούμε μαζί τους:

  • Άμεση καταβολή όλου του μισθού και του επιδόματος αδείας!
  • Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας!
  • Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές σχέσεις!

Έχουμε το δίκιο, είμαστε οι πολλοί, μπορούμε να νικήσουμε !

Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αλληλεγγύη στους εργαζομένους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που μας εστάλη, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αλληλεγγύη στους εργαζομένους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που μας εστάλη, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλ Rating: 0
scroll to top