Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » 17ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 2016

17ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 2016

Ιούνιος 13, 2016 2:14 μμ A+ / A-

17ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!!!

ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΝ  Ι.Ν.  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώθηκε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου 2016, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, το 17ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας, ένα τουρνουά που αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη μας και ο οποίος φέτος, αφενός μεν ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου παλαιού παράγοντα του Φοίνικα Καλλιθέας, Σπύρου Νικολαΐδη, αφετέρου δε, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης «Νέα Βηθλεέμ» του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, στο οποίο σιτίζονται, σε καθημερινή βάση, 320 συμπολίτες μας, που χρίζουν βοηθείας.

Παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων των ποδοσφαιριστών των 10 φιναλίστ ομάδων, πραγματοποιήθηκαν, λοιπόν, οι Μικροί και Μεγάλοι Τελικοί στις κατηγορίες Projunior, Junior, Παμπαίδων, Παίδων και Ανδρών.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, το θέαμα που παρουσίασαν τα διαγωνιζόμενα σωματεία ήταν υψηλό, τα τέρματα που σημειώθηκαν ήταν πολλά και θεαματικά, τα σκορ αδιάφορα, καθώς σκοπός ήταν συμμετοχή και όχι η διάκριση, αλλά μελανό σημείο αναφοράς, στάθηκε η συμπλοκή μεταξύ παράγοντα του Πρωταθλητή Καλλιθέας και του εκτελών χρέη διαιτητή του αγώνα Junior, (μεταξύ των ομάδων του Πρωταθλητή και του Φοίνικα), γεγονός που αποδοκιμάστηκε από το σύνολο, σχεδόν,  των παρευρισκομένων, που καυτηρίασαν τον λίαν επιεικώς απαράδεκτο τρόπο αντίδρασης του παράγοντα, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του τουρνουά, ούτε τον σκοπό διεξαγωγής του, ούτε το σύνολο των παρευρισκομένων, ούτε, πολύ περισσότερο, τα μικρά παιδιά της ίδιας του της ομάδας, τα οποία αναγκάστηκαν να μην συνεχίσουν άλλο τον αγώνα, ο οποίος, όπως ήταν λογικό άλλωστε, διεκόπη άμεσα.

Ευτυχώς δε, που το αρνητικό αυτό γεγονός δεν έλαβε χώρα παρουσία του Αρχιμανδρίτου π. Σισώη Σκάλκου του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, ο οποίος προσήλθε λίγη ώρα αργότερα.

O Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάλκος, αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Καλλιθέας κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο για την πραγματικά αξιέπαινη κοινωνική προσφορά του και απένειμε, ακολούθως, τα αναμνηστικά μετάλλια και το Κύπελλο στους Παίδες του Ολυμπιακού, παρέλαβε, στη συνέχεια, αρκετές ακόμη σακούλες με τρόφιμα, για το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού.

Είχε προηγηθεί, βλέπετε, η πρωινή επίσκεψη του κ. Σπηλιωτόπουλου στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης «Νέα Βηθλεέμ» και η παράδοση μεγάλου αριθμού τροφίμων που είχαν συγκεντρωθεί κατά τις προηγούμενες ημέρες διεξαγωγής του Τουρνουά.

Με την έναρξη, σχεδόν των τελικών αγώνων στην κατηγορία Ανδρών, προσήλθε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας, κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν ο μόνος, δυστυχώς, τόσο από τη Δημοτική μας Αρχή, όσο και από τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, που τίμησε με την παρουσία του το Τουρνουά και παρακολούθησε, με μεγάλο ενδιαφέρον μάλιστα, τον Μεγάλο Τελικό των Ανδρών μεταξύ του Φοίνικα Καλλιθέας και του Παντζιτζιφιακού, που έληξε με θρίαμβο της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας με σκορ 4-1.

Μετά τη λήξη και των δύο τελευταίων χρονικά αγώνων, ο κ. Κυριακόπουλος έκανε και τις σχετικές απονομές στους φιναλίστ.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, η απονομή τιμητικής πλακέτας στον εμφανώς συγκινημένο παλαιό Πρόεδρο του Φοίνικα Καλλιθέας κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα εκ μέρους της οικογενείας του αείμνηστου Σπύρου Νικολαΐδη, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το φετινό Τουρνουά. Την απονομή της πλακέτας μάλιστα, έκανε ο Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάλκος.

Ένα ακόμη, λοιπόν, ιδιαίτερα ενδιαφέρον Τουρνουά Ποδοσφαίρου, το 17ο στη σειρά, με διοργανωτή τον Ολυμπιακό Καλλιθέας, έφτασε στο τέλος του. Ένα τουρνουά που πραγματικά είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες σωματεία και εκατοντάδες ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο και το οποίο διοργανώνεται πάντα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους διοργανωτές του συγκεκριμένου Τουρνουά, τόσο στον Πρόεδρο του Συλλόγου, εκπαιδευτικό και επιστήθιο φίλο μας κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, όσο και στα υπόλοιπα εξαίρετα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία ήταν παρόντα ανελλιπώς και φρόντιζαν για την καθόλα άψογη διεξαγωγή του.

Από την μεριά μας, να ευχαριστήσουμε θερμά το σωματείο για την μέγιστη τιμή που μας έκανε, με το να μας προσκαλέσει να παραστούμε στους αγώνες και να ευχαριστηθούμε, για πολλοστή φορά, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε κάθε εκδήλωση, είτε του Ολυμπιακού, είτε του Φοίνικα Καλλιθέας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, ευχόμενοι περισσότερες συμμετοχές σωματείων, περισσότερες συμμετοχές ποδοσφαιριστών κάθε ηλικίας, αλλά και περισσότερη κοινωνική προσφορά προς τους χρίζοντας βοηθείας συνανθρώπους μας.

Ακολουθούν, τα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.

 

  

 

 

  

 

  

  

  

  

 

  

  

  

  

17ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 2016 Reviewed by on . 17ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 2016 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!!! ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΝ  Ι.Ν.  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώ 17ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 2016 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!!! ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΝ  Ι.Ν.  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ολοκληρώ Rating: 0
scroll to top