Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Ιούνιος 30, 2016 8:28 μμ A+ / A-

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

 Πρόταση να δίνονται περισσότερες θεατρικές παραστάσεις

 ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ να δίδονται  δύο μέρες την εβδομάδα θεατρικές παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, κατά τη χειμερινή περίοδο, κατέθεσαν στην πρόσφατα διεξαχθείσα συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, ο επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης και το στέλεχος της Παράταξης και μέλος της σχετικής Επιτροπής, Κα Πόπη Βουμβάκη.

Όπως τόνισαν, η διαδικασία αυτή θα απαλλάξει από τις άσκοπες και πολυέξοδες μετακινήσεις το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, ενώ, παράλληλα, θα ωθήσει και άλλα άτομα προς το «τρίτο κουδούνι».

Οι μέρες των παραστάσεων, υπογράμμισαν, πρέπει να είναι συγκεκριμένες, π.χ. Τρίτη – Τετάρτη ή Παρασκευή – Σάββατο και τα σχήματα που θα τις παρουσιάζουν, να είναι είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης, εξήραν την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της Φιλαρμονικής του Δήμου μας και ζήτησαν να πληθύνουν οι δημόσιες καλλιτεχνικές εμφανίσεις της στην πόλη.

«ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  Πρόταση να δίνονται περισσότερες θεατρικές παραστάσεις  ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ να δίδονται  δύο μέρες την ε «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  Πρόταση να δίνονται περισσότερες θεατρικές παραστάσεις  ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ να δίδονται  δύο μέρες την ε Rating: 0
scroll to top