Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 23, 2016 1:36 μμ A+ / A-

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πολιτισμός σημαίνει Ελευθερία!

ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΑΡΚΑ & ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ σύνθημα «Πολιτισμός σημαίνει Ελευθερία», φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος μας ανοίγει όλους τους δημόσιους χώρους στον πολιτισμό, μέσω του 1ου Μεγάλου Καλοκαιρινού Πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου.

Οι πλατείας, οι αυλές των σχολείων, τα πάρκα, οι πεζοδρομημένοι χώροι ακόμη και τα προαύλια των Ιερών Ναών της πόλης γίνονται για όλο το καλοκαίρι, στέκια καλλιτεχνικής έκφρασης με την προσδοκία να προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία στους κατοίκους της πόλης μας.

Το σινεμά θα επισκεφτεί την πλατεία Κύπρου, την πλατεία Τζιτζιφιών το προαύλιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, το 4ο Δημοτικό σχολείο, τον πεζόδρομο της Μαντζαγριωτάκη και το πάρκο Ιζόλα με προβολές όπως το «Ένας άνθρωπος παντός καιρού» με τον Θανάση Βέγγο, το «Μάθε παιδί μου γράμματα» και πολλές άλλες ταινίες, μεταξύ των οποίων και πολλές παιδικές.

Ο Καραγκιόζης θα γεμίζει με τις φωνές του την πλατεία Σφαγείων, την αυλή του 1ου Δημοτικού σχολείου, το πάρκο Δόξης και τα προαύλια των Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος και Αγίου Γεωργίου αλλά και την πλατεία Κύπρου.

Το Κουκλοθέατρο θα διασκεδάσει τα παιδιά στον πεζόδρομο του Δημαρχείου, στην πλατεία Τζιτζιφιών κ.α.

Η θεατρική παράσταση «Πιτσιμπούργκο» της Σώτης Τριανταφύλλου, θα ανεβεί στις αυλές τεσσάρων σχολείων της πόλης.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επισυνάπτονται οι σχετικές αφίσες με πληροφορίες για τις εκδηλώσεις.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πολιτισμός σημαίνει Ελευθερία! ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΑΡΚΑ & ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πολιτισμός σημαίνει Ελευθερία! ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΥΛΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΑΡΚΑ & ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ Rating: 0
scroll to top