Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 30, 2016 5:12 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Έτοιμο το νέο site του Συλλόγου

WWW.FOINIXKALLITHEAS.GR

 ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τέθηκε, στις αρχές της εβδομάδος, το νέο καταπληκτικό site του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού σωματείου, του Φοίνικα Καλλιθέας.

Το ιδιαίτερα καλαίσθητο site, που μπορείτε να το επισκεφθείτε στο www.foinixkallitheas.gr, είναι δημιουργία της Αντιπροέδρου του ιστορικού και παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, Κας Μαρίας Μαυρίδου, που είναι κόρη του αείμνηστου παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή των Πανιωνίου Σμύρνης και Φοίνικα Καλλιθέας, Στάθη Μαυρίδη, αλλά και web designer, στην οποία πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα για το δημιούργημά της αυτό.

Φτιαγμένο με απλό μεν, αλλά ιδιαίτερα εύχρηστο τρόπο δε, το site είναι εύκολα προσβάσιμο από το οποιοδήποτε άτομο γνωρίζει τα στοιχειώδη από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μέσα απ’ αυτό μπορούν να «αντληθούν» πληροφορίες, για την ιστορία του Συλλόγου, για το Διοικητικό του Συμβούλιο, για τον τρόπο επικοινωνίας, ενώ ήδη περιλαμβάνονται πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές, για τους προπονητές και τους εφόρους, της ανδρικής ομάδας, καθώς και αντίστοιχες  για τους προπονητές και τους εφόρους απ’ όλα τα τμήματα Υποδομής.

Η δε κατηγορία με τις φωτογραφίες, που περιέχει ήδη πλούσιο υλικό  από την δράση των τμημάτων του Συλλόγου, αναμένεται να εμπλουτιστεί, πολύ σύντομα, με ακόμη περισσότερες.

Έτσι, ένα ακόμη όραμα της Διοίκησης, αυτό της δημιουργίας ενός site αντάξιου της εκατονταετούς σχεδόν δράσης του Συλλόγου, έλαβε, επιτέλους, «σάρκα και οστά». Με μπροστάρη τον αεικίνητο Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, συνεπικουρούμενου από τα υπόλοιπα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σύλλογος – «κόσμημα» για την πόλη μας, καθώς ήδη από χρόνια διακρίνεται για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σ’ αυτό, εκσυγχρονίζεται και ετοιμάζεται, πλέον, την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα της Αθήνας και όχι μόνο.

Ευχόμαστε ολόψυχα, το νέο site του αγαπημένου μας «πράσινου» σωματείου, να είναι πάντα πλούσιο σε θέματα που να αφορούν αγωνιστικές επιτυχίες, όχι μόνο της ανδρικής ομάδας, αλλά και όλων των τμημάτων υποδομής του, καλή πλοήγηση στους εκατοντάδες  – χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται πολύ σύντομα, όχι μόνο να το παρακολουθούν, αλλά να αποτελεί και αναπόσπαστο μέσο ενημέρωσής τους για τα δρώμενα στο Σύλλογο και του χρόνου τέτοιο καιρό, η κεντρική φωτογραφία που ήδη υπάρχει με την ανδρική ομάδα, να έχει αντικατασταθεί με την αντίστοιχη από τα πανηγύρια για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Να ευχαριστήσουμε, στο σημείο αυτό και για πολλοστή φορά, τον αδελφικό μας φίλο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, τόσο για την αμέριστη αγάπη που μας προσφέρει απλόχερα, όσο και για την ύψιστη τιμή που μας κάνει, με το να αναφέρει και να περιλαμβάνει  το site μας, όχι μόνο σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομάδος, αλλά ακόμη και στο νέο site του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας.

Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια.

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έτοιμο το νέο site του Συλλόγου WWW.FOINIXKALLITHEAS.GR ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τέθηκε, στις αρχές της εβδομάδος, το νέο καταπληκτικό site του αγαπη Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έτοιμο το νέο site του Συλλόγου WWW.FOINIXKALLITHEAS.GR ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τέθηκε, στις αρχές της εβδομάδος, το νέο καταπληκτικό site του αγαπη Rating: 0
scroll to top